Mergi direct la conținut »
Anca Sigartău, după experiența Asia Express. "Nu voi mai participa niciodată la un reality show"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anca Sigartău, după experiența Asia Express. "Nu voi mai participa niciodată la un reality show"

Anca Sigartău, după experiența Asia Express. „Nu voi mai participa niciodată la un reality show”

Actrița Ancxa Sigartău și fiul său, Teodor, au vorbit despre experiențele pe care le-au trăit la Asia Express, acolo unde au fost concurenți.

De Dana Aramă,

 

Anca Sigartău și băiatul ei, Teodor, au format una dintre echipele care au făcut parte din shw-ul Asia Express, difuzat de Antena 1. Cei doi au făcut declarații despre această experiență la emisiunea Star matinal, de la Antena Stars.

„E o experință pe care noi o să o purtăm cu noi toată viața. E o dată în viață! Era o țară pe care îmi doream să o văd, așa cum îmi doresc să văd și Peru și Argentina și Brazilia și îmi doream să văd India…

Este un reality show, a fost prima experiență, nu voi mai participa vreodată la un reality show, lucrurile cu care m-am confruntat sunt ieșite din comun, o cursă rămâne o cursă.Toată viața mea a fost o cursă!”, a declarat Anca Sigartău.

„A fost o experiență frumoasă, cu bune și cu rele… La un moment dat am zis că nu mai putem și că trăgeam de noi și știam unde mergem, dar la un moment dat pici psihic, ești cu psihicul la pământ”, a afirmat Teodor, fiul Ancăi Sigartău.

Citește și: Politica i-a învrăjbit pe Vladimir Găitan și pe Tudor Chirilă! Veteranul actor nu mai vrea să joace pe aceeași scenă cu tânărul său coleg

 

Close
Închide
  Close