Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan, impresionată de cazul unei fetițe grav bolnave. Ce gest a făcut pentru micuță
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bălan, impresionată de cazul unei fetițe grav bolnave. Ce gest a făcut pentru micuță

Andreea Bălan, impresionată de cazul unei fetițe grav bolnave. Ce gest a făcut pentru micuță

Cântăreața Andreea Bălan a fost profund marcată de drama unei fetițe pe nume Valeria, care la nici doi ani a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer la ficat.

De Dana Aramă,

Andrea Bălan este o cântăreață de succes din România, care se află în showbiz-ul românesc încă de pe vremea când era doar o copilă și făcea parte din trupa Andre, alături de Andreea Antonescu.

În plan personal, Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Ella.

Andreea Bălan a afirmat că își mai dorește și un aldoilea copil. Vedeta a fost foarte impresionată de cazul unei fetițe care este grav bolnavă.

Cântăreața a mers în vizită la spital la micuța respectivă și i-a dus în dar o păpușă. de asemenea, i-a oferit și ajutorul ei.

„Ea este Valeria, un îngeraș de 1 an și 10 luni. Eu i-am daruit tot sprijinul meu și o păpuță, însă ea are nevoie de mai mult de atât în lupta pe care o duce împotriva cancerului.

Durerile sunt foarte mari și are nevoie de noi toți ca să o ajutăm să trăiască. Eu am donat, donează și tu, oricât de puțin, se adună și o salvăm??”, a explicat Andreea Bălan.

Valeria Maslii are un an și 10 luni și a fost diagnosticată cu hepatoblastom, o formă foarte agresivă de cancer la ficat.


Citește și: EXCLUSIV/ Daniela Crudu o duce bine după despărțirea de Capatos. Câștigă peste 3.000 de euro pe lună!


Close
Închide
  Close