MENIU CAUTĂ
21 Apr. 2018 10:47

Andreea Bălan reacționează după ce a fost jignită. „Cu cât veți da cu pietre în mine”

Distribuie

Andreea Bălan a fost criticată pentru că susține comunitatea LGBT. Artista a dat o replică dură celor care au jignit-o.

Cântăreața Andreea Bălan, care a mărturisit că merge la psiholog de ani de zile, este o susținătoare a toleranței și a apărării libertății orientării sexuale.

Andreea Bălan, care are o fiică pe nume Ella, este de partea comunității LGBT din România, lucrur care i-a adus critici din partea susținătorilor Coaliției pentru familie.

Artista a mărturisit că a primit tot felul de jigniri, dar a dat replica celor care au sărit la gâtul ei.

„Peste 400 de comentarii în care sunt jignită și terfelită pentru că susțin dreptul la iubire, acceptare și tolerantă de orice fel. Dacă am fi mai deschiși la minte, dacă am călători și am ciți mai mult, am vedea că noi, aici în România, nu suntem buricul pământului și că argumentele religioase nu stau în picioare.

 Fiecare are o singură viață în care este liber să facă și să iubească pe cine dorește și nimeni nu este în măsură să judece și să critice – asta înseamnă tolerantă și bunătate mai ales!

 Nu-i problemă dragilor, cu cât veți da cu pietre în mine, cu atât voi fi mai vocală ca mentalitatea voastră îngustă să se schimbe.

 Ambiția mea e mare, d-aia am rezistat 20 de ani în muzică!
 Hai, să dea cu piatra cel care se simte fără de păcat!”, a replicat Andreea Bălan pe contul său de pe o rețea de socializare.


Citește și: ANALIZĂ/ Ambasada României în Siria, legătura dintre Uniunea Europenă şi regimul Assad


 

Citește mai multe despre Familie, jigniri, LGBT și replică pe Libertatea.

Comentarii