Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan, taxată grav la bani de șefii de la Antenă. I-au luat o sumă importantă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bălan, taxată grav la bani de șefii de la Antenă. I-au luat o sumă importantă

Andreea Bălan, taxată grav la bani de șefii de la Antenă. I-au luat o sumă importantă

Andreea Bălan a fost taxată de șefii de la postul de televiziune Antena 1, cu care aceasta are contract. Vedetei i s-a luat o sumă importantă de bani.

De Dana Aramă,

 

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Bălan anunța în revista Unica că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Acest lucru nu le-a picat prea bine șefilor ei de la postul de televiziune Antena 1, care au fost nemulțumiți de faptul că vedeta și-a anunțat cea de-a doua sarcină în altă parte decât în trust, potrivit wowbiz.ro.

Astfel că artista a fost taxată la bani.

În momentul în care trebuia să încaseze banii pe care îi ia de la Antene, în calitate de jurat al emisiunii „Te cunosc de undeva”, Andreea a avut parte de şocul vieţii ei.

„I-au tăiat, fără să stea la discuţii, 3.000 de euro. I-au trimis o notificare î care au anunţat-o că este amendată pentru că a aunţat că este însărcinată în revista Unica. Pe şefii ei i-a enervat că nu a anunţat în trust, aşa că, fără să stea pe gânduri, au ars-o la buzunare”, a declarat o sursă din Antena 1.
„Şefii din Antenă nicinu au vrut să audă ce are de zis Andreea. I-au spus că a încălcat contractul, nu i-a interesat deloc că este însărcinată, că poate are nevoie de banii aceia, nimic. I-au trimis notificarea, i-au tăiat banii, nu au lăsat-o să vorbească”, a mai spus aceeași sursă.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Andreea Bălan este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului trecutCei doi au împreună o fetiță, EllaAndreea Bălan este însărcinată cu cel de-al doilea copil, urmând să nască în luna martie a anului viitor.

Citește și: VIDEO/ Şedinţa solemnă de Centenar, marcată de parlamentari cu jocuri pe telefon, poze şi muzică în căşti. Reacţia unui senator filmat distrându-se: „Aşa, şi?”

 

Close
Închide
  Close