Mergi direct la conținut »
Andreea Ibacka, despre ținuta purtată la botezul fetiței sale, Namiko. „N-am stat prea mult pe gânduri”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Ibacka, despre ținuta purtată la botezul fetiței sale, Namiko. „N-am stat prea mult pe gânduri”

Andreea Ibacka, despre ținuta purtată la botezul fetiței sale, Namiko. „N-am stat prea mult pe gânduri”

Andreea Ibacka a postat pe blogul personal un mesaj, în care le explică fanilor, de ce a ales ca la botezul fetiței sale, Namiko, să poarte costumul popular.

Andreea și Cabral Ibacka au decis ca la botezul fiicei lor, Namiko, atât ei, cât și invitații să poarte straie populare românești.

„Portul tradițional m-a inspirat dintotdeauna. De altfel, v-am arătat cu mândrie ia gorjeană din cufărul străbunicii sau valnicul ei vechi de peste 70 de ani, pe care îl am și acum în dressing.  Așa că n-am stat prea mult pe gânduri înainte să hotăram tematica pentru botezul lui Namiko. Pornind de la superbele haine de inspirație traditională (de care și nașii Irina și Răzvan au fost foarte încântați), motivele românești s-au regăsit și pe invitație, meniu, tort, prăjituri, fețe de masă și alte accesorii de sambătă.
Și, totuși, vorbim despre un stil tradițional reinterpretat, adus în contemporan. Să fim înțeleși din capul locului…” a scris Andreea Ibacka pe blogul său.

Citește și

Mircea Drăgan, bunicul rockului românesc, iese pe piață cu albume noi, la 74 de ani! A cântat în Sideral, Mondial și Romanticii

 

Close
Închide
  Close