Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Artiști români blocați pe aeroportul londonez Heathrow din cauza condițiilor meteo!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Artiști români blocați pe aeroportul londonez Heathrow din cauza condițiilor meteo!

EXCLUSIV/Artiști români blocați pe aeroportul londonez Heathrow din cauza condițiilor meteo!

 După  o vacanță  prelungită, puțină  odihnă  în scaunul aeroportului nu strică  dar nici nu face bine. Și-au dat seama de asta un grup de artiști români care, venind din Statele Unit, au petrecut întreaga zi de joi pe principalul aeroport londonez, vina pentru decalajul zborului spre casă  fiind decalat din cauza vremii nefavorabile.

De Florian Gheorghe,

Maria Dragomiroiu,Constantin Enceanu, Alina și Romeo Negoiasa (cunoscuți drept Alesis) au avut destul timp să se împace cu gândul că vor da de zăpezile ce au acoperit România, asta după ce, ultima săptămână au petrecut-o la Cancun, sub soarele Golfului Mexic, la temperature de peste 30 grade.

Artiștii, care s-au aflat în Statele Unite de la începutul lunii ianuarie, unde au susținut spectacole în cele mai importante metropole americane, au revenit la București joi seară, după o zi petrecută pe marele aeroport. An de an, din cauza frigului și a lipsei activității concertistice din România (din perioada ianuarie-martie), mulți artiști preferă să migreze spre Statele Unite, pentur odihnă și, de ce nu, spectacole în comunitățile românești. Adrian Enache, 3 Sud Est, Aurora și Sandel Mihai, Gheorghe Gheorghiu, Raoul, Nicu Paleru, Vali Vijelie și mulți alții se află în Statele Unite zilele acestea.

Maria Dragomiroiu, Alesis (Alina și Romeo), însoțiți de Fuego și Paul Stânga și George Târgovișteanu nu sunt la prima aventură de acest gen din ultima perioadă. 500 de români i-au așteptat cu sufletele la gură, la Toronto după ce o vijelie puternică i-a blocat pe aeroportul din Montreal. Din fericire au ajuns cu bagajele la sala de evenimente, chiar înaintea spectacolului

CITESTE SI:EXCLUSIV/Margherita s-a lăsat de pop și dance și s-a lansat cu propriul taraf! ”E datoria mea să duc mai departe tradiția”

Close
Închide
  Close