Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Au ales să-și crească doar ele copiii. Cine sunt mamele singure din România și ce relații au cu foștii parteneri

Au ales să-și crească doar ele copiii. Cine sunt mamele singure din România și ce relații au cu foștii parteneri

Fie că au divorțat sau au suferit în dragoste, fie că au ales de la bun început să facă un copil fără să se bazeze pe partener, fie că împart custodia, multe vedete autohtone sunt mame singure. Chiar dacă, spre deosebire de alte femei care își cresc singure copiii, vedetele nu au stresul zilei de mâine, având o siguranță financiară, viața nu le-a fost simplă în toate situațiile.

De Denisa Macovei,

Andreea Mantea a recunoscut că e greu să fie mamă singură 

Andreea Mantea s-a despărțit de tatăl fiului ei încă de pe vremea când era însărcinată, alegând să-l crească singură pe David. Dacă în primii doi ani prezentatoarea TV a jucat și rolul de „tată” pentru băiețelul ei, între timp a legat o prietenie cu sportivul cu care și-a dorit copilul și îi permite acestuia să își vadă fiul. Acum, luptătorul Cristian Mitrea îl vizitează pe David, care locuiește în Turcia alături de mama lui, ori de câte ori îi permite timpul. Andreea și fostul logodnic au început să se înțeleagă mai bine, însă exclud din start ideea unei împăcări pentru reîntregirea familiei.

Geanina Ilieș a crescut odată cu fiul ei 

Prezentatoarea de la “Gospodar fără pereche” a ales să se despartă de tatăl fiului ei la scurt timp după ce Patrick a venit pe lume și a încercat să compenseze cumva lipsa unei figuri paterne. Dat fiind faptul că a devenit mamă la 21 de ani, Geanina Ilieș ne-a mărturisit că ea și Patrick practic au crescut împreună, dar că vârsta fragedă i-a și permis să-și înțeleagă mai bine fiul. Astfel că, în repetate rânduri, Geanina a fost fotografiată în parcurile din București pe când juca fotbal cu fiul ei, sub privirile altor copii care practicau același sport în compania taților. 

Denisa Nechifor l-a ținut aproape pe Adrian Cristea de dragul fiicei sale

Denisa Nechifor s-a despărțit de Adrian Cristea pe când fiica lor nu avea nici un an, însă și-a dorit mereu ca Rania să nu simtă această separare. Așadar, a ales să nu se recăsătorească niciodată, tocmai pentru ca micuța să aibă o singură imagine paternă, cea a fostului fotbalist. După cum Denisa a declarat în repetate rânduri, deși au fost perioade când nu se înțelegeau, ea și Adrian au făcut tot posibilul ca Rania să nu resimtă tensiunile, ci să crească alături de ambii părinți. Astfel, Cristea nu a fost exclus deloc din viața fetiței sale, fiind invitat să participe la toate evenimentele ce au legătură cu Rania. 

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!
Recomandări

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!

 

Bianca Drăgușanu, criticată mereu pentru felul în care o crește pe Sofia

De un an și jumătate, Bianca Drăgușanu se numără printre acele femei care au decis să se despartă de tatăl copiilor lor și să joace “rolul” de părinte singur. Chiar dacă a fost aspru criticată pentru modul în care o crește pe micuța Sofia Natalia  –  ba că o lasă prea mult timp doar în grija mamei sale, ba că nu se dedică suficient fetiței de 3 ani, ba că o lasă cu tatăl ei prea puțin timp  – , Bianca Drăgușanu a dorit mereu să-i ofere fiicei sale tot ceea ce ei i-a lipsit în copilărie. Ba chiar a încercat să-i ofere o nouă familie, în momentul în care s-a recăsătorit cu Alex Bodi, care mai are o fetiță dintr-o altă relație și care se apropiase destul de mult de Sofia. Din păcate, mariajul cu Bodi nu a fost o reușită, căci Bianca i-a cerut divorțul după nici 3 luni de mariaj, invocând violența domestică. 

Mihaela, obligată să se prostitueze de un tânăr din clanul Boceanu. Șocant cum a sfârșit fata
Recomandări

Mihaela, obligată să se prostitueze de un tânăr din clanul Boceanu. Șocant cum a sfârșit fata

 

Mihaela Rădulescu și-a crescut fiul departe de România 

Mihaela Rădulescu și-a dorit o familie numeroasă încă de pe vremea când era măritată cu Ștefan Bănică jr, însă, din păcate, cei doi s-au despărțit înainte de a face copii. După separarea de Bănică, vedeta TV și-a găsit fericirea în brațele omului de afaceri Elan Schwartzenberg, iar în urma mariajului dintre cei doi, s-a născut fiul lor, Ayan, acum în vârstă de 15 ani. Din păcate, nici relația cu Elan nu a durat prea mult, aceștia divorțând în 2008. Imediat după  separare, Mihaela a decis să se mute cu fiul ei la Monaco și să-l crească departe de țara natală. Chiar dacă s-a despărțit de Elan, Mihaela Rădulescu a avut parte de suport financiar din partea fostului partener, suport care a ajutat-o să-i ofere o educație aleasă fiului ei. 

El e tânărul care și-a biciuit iubita gravidă. Reacția halucinantă a mamei copilei
Recomandări

El e tânărul care și-a biciuit iubita gravidă. Reacția halucinantă a mamei copilei

 

Vica Blochina i-a cerut lui Pițurcă să-și recunoască fiul 

Vica Blochina este o mamă singură, care și-a focalizat toată energia și atenția către fiul ei, Edan, însă se numără printre norocoasele care au parte și de implicarea fostului partener în creșterea și educarea copilului. Chiar dacă au existat și scene mai puțin plăcute în viața lor, cea mai dramatică fiind cea în care Vica l-a acționat în judecată pe antrenorul Victor Pițurcă pentru stabilirea paternității, în momentul de față cei doi au o relație decentă, pentru binele copilului. Vica și Victor Pițurcă au ajuns în cele din urmă la un numitor comun, iar acum împart custodia copilului. Mai precis, Edan petrece timp și în casa tatălui său atunci când este în vacanțe sau când mama lui este plecată din țară. 

Rocsana Marcu crește singură două fete 

Rocsana Marcu și-a dat seama că mariajul nu este pentru ea, însă niciodată nu a exclus ideea de a avea copii, chiar dacă asta însemna să devină o mamă singură. Atât de sigură a fost pe forțele proprii, încât, după o relație eșuată, în urma căreia s-a născut o fetiță, a avut curajul să o ia de la capăt și să mai facă un copil în aceleași condiții. Astfel că, în momentul de față, Rocsana Marcu crește două fetițe, din relații diferite, dar nu se plânge niciodată de lipsa timpului liber sau de lipsa unui ajutor în educarea lor. 

Teo Trandafir și-a dorit enorm un copil 

În timp ce multe femei nu au avut de ales și s-au trezit în postura de mame singure, Teo Trandafir și-a dorit enorm să aibă un copil, așa că a luat decizia de a adopta unul. Prezentatoarea de la “Teo Show” a cunoscut-o pe Maia când aceasta avea doar trei luni și a îndrăgit-o pe loc, astfel încât nu a mai vrut să se despartă de ea. Se pare că întâlnirea celor două era predestinată, căci, dacă ne uităm acum la vedeta TV și la fiica ei, putem să jurăm că cele două au aceeași genă, atât de mult seamănă. Teo și Maia au o relație frumoasă și, după cum declară vedeta, practic s-au crescut una pe cealaltă. Singurul lucru de care se sperie Teo Trandafir în postura de mamă singură este acela de a nu i se întâmpla ceva, iar fiica ei să rămână singură și neajutorată, căci în viața lor nu există o figură paternă pe care să se poată baza. 

Oana Sârbu își protejează pe cât poate fiul

În urmă cu 10 ani, Oana Sârbu decidea că este momentul să devină mamă. Chiar dacă la momentul respectiv era într-o relație cu Robert Turcescu, cei doi nu își făcuseră planuri de căsătorie, așa că ideea de mamă singură nu a speriat-o deloc. În momentul în care l-a văzut pe Alexandru, fiul ei, a știut imediat că vor avea un viitor frumos împreună. Așa s-a și întâmplat. Extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, Oana Sârbu a încercat mereu să-l protejeze pe micuț de privirile indiscrete, așa că momentele când au apărut împreună la vreun eveniment monden au fost foarte rare. 

Și vedetele de la Hollywood își cresc singure copiii

Sandra Bullock are doi copii adoptați

Sandra Bullock este mama a doi copii, Louis și Laila, pe care i-a adoptat, însă despre care spune că această “etichetă” ar trebui să dispară, toți copiii meritând să fie tratați la fel. Chiar dacă decizia de a-l avea pe primul copil a venit pe vremea căsătoriei cu Jesse James, pe actriță nu doar că nu a speriat-o gândul de a crește singură un băiețel, dar a mărit familia cu încă o fetiță. 

Halle Berry, mamă singură după 3 mariaje eșuate 

După trei mariaje eșuate, Halle Berry a decis că este mult mai bine să-și crească singură cei doi copii, pe Nahla și pe Maceo. Celebra actriță și-a dat seama că poate muta munții din loc chiar și de una singură, după ce a avut curajul ca, la 46 de ani, să rămână din nou însărcinată. 

Angelina Jolie, o mamă singură cu șase copii 

Angelina Jolie și-a dorit atât de mult copii și o familie numeroasă, încât nu a luat niciodată în calcul prezența unui bărbat în viața ei pentru a-și urma visul. Astfel că, înainte de a se căsători cu Brad Pitt, cu care are trei copii  – pe Shiloh și gemenii Knox și Vivienne  – , celebra actriță avea deja trei copii adoptați: Maddox, Pax și Zahara. După separarea de Brad Pitt, copiii au rămas în custodia ei, astfel că Angelina încearcă să petreacă timp de calitate cu fiecare în parte, dar au și extrem de multe activități toți șapte.

Close
Închide
  Close