Mergi direct la conținut »
Băiatul lui Emil Hossu, situație dificilă din cauza înghețului. “Nu am curent electric. Nu am apă“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Băiatul lui Emil Hossu, situație dificilă din cauza înghețului. “Nu am curent electric. Nu am apă“

Băiatul lui Emil Hossu, situație dificilă din cauza înghețului. “Nu am curent electric. Nu am apă“

Dan Mihai, băiatul actorulului Emil Hossu, a trecut prin clipe dificile zille trecute, din cauza înghețului din Capitală. Din păcate, acesta a fost nevoit să stea fără apă și curent electric, situație în care s-au aflat mulți bucureșteni.

În vârstă de 42 de ani,  băiatul lui Mihai Hossu a postat un mesaj  pe Facebook în care povestește prin ce chinuri a trecut  în ultimele zile, din cauza vremii care a pus stăpânire pe România.

“Mândru că sunt român! Nu am curent electric, deci…Nu am apă, nu mă spăl. Nu am gaze, nu mă încălzesc. Am totuși mașină și stau cu telefonul la încărcat în aceasta. O să dorm în aceasta, cu motorul pornit. A plouat cu gheață, nu te joci cu natura. Și mâine e o zi, fmm!”, a scris nervos pe Facebook fiul regretatului actor Emil Hossu.

Înghețul care a paralizat astăzi Capitala a produs căderea a peste 700 de copaci pe carosabil, fiind avariate peste 50 de autoturisme, a anunțat Ministerul Afacerilor Interne (MAI), sâmbătă după-amiază.

Citește și

Recomandările culturale ale săptămânii. De la filmul cu violență ca-n cartierele noastre în anii 90 la spectacolul despre adolescenți și sexualitate

 

Close
Închide
  Close