Mergi direct la conținut »
Bianca Drăgușanu a ajuns la medic. Vedeta a avut nevoie de RMN. „Stai mult în picioare”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Bianca Drăgușanu a ajuns la medic. Vedeta a avut nevoie de RMN. „Stai mult în picioare”

Bianca Drăgușanu trece printr-o perioadă grea, din cauza problemelor pe care le are la picioare.  Medicul i-a recomandat imediat să facă un RMN pentru a-i putea prescrie tratamentul necesar.

Multele ore petrecute în sala de sport și statul în picioare i-au adus probleme Biancăi Drăgușanu, iar medicul i-a explicat ce se întâmplă și ce trebuie să facă în acest sens.

„Tu ai probleme undeva la nivelul meniscului. De asta când am făcut testele speciale ai avut dureri pe partea internă şi externă. Ligamentele par să fie ok. Mai ai o mică tendinită. Asta din cauză că faci sport, stai mult în picioare. O să facem un RMN”, i-a spus medicul Biancăi Drăguşanu, potrivit Spynews.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită, pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au grijă ca fiicei lor, Sofia Natalia, să nu-i lipsească nimic.

Citește și

VIDEO | Emilia Popescu n-a mai primit un rol pe marile ecrane de 27 de ani! „În ’92, filmul a încheiat colaborarea cu mine”

 

Close
Închide
  Close