Mergi direct la conținut »
Bianca Rus vrea să scape cât mai repede de soț. "El i-a cerut 7.000 de euro, verigheta și..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Bianca Rus vrea să scape cât mai repede de soț. „El i-a cerut 7.000 de euro, verigheta și…”

Nu mai este cale de împăcare între Bianca Rus și soțul ei, Antonio. Bruneta își dorește să scape cât mai repede din mariajul cu acesta.

De Dana Aramă,

 

Bianca Rus și partenerul ei de viață, Antonio, se află în plin divorț. După ce s-a aflat de separarea lor, cei doi și-au adus tot felul de acuzații. Acum, Bianca Rus este mai hotărâtă ca niciodată să încheie socotelile cu cel care i-a fost soț pentru o scurtă perioadă de timp.

Potrivit click.ro, Bianca Rus și Antonio s-au întâlnit în fața judecătorilor la finalul săptămânii trecute.

„El a venit la tribunal însoţit de ambii părinţi, iar ea a fost alături de confidentul ei, Florin Burescu, chemat ca martor în proces. Chiar dacă e apartamentul Biancăi, ea se teme că Giani (n.r. Antonio, soțul ei) va intra în casă cu poliţia, pentru că au încă domiciliu comun în acte şi el poate cere ajutorul autorităţilor. Bianca e terorizată de această posibilitate.

Se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 7:00 şi se machiază, să fie aranjată, dacă intră poliţia peste ea. Ea vrea doar să divorţeze cât mai repede, nu îşi doreşte nici bani, nici nimic.

EXCLUSIV | Orban, despre fotografia controversată: „Era ziua mea, au venit câțiva colegi să-mi facă o surpriză și i-am servit, cum e normal, cu un pahar de ceva”
Recomandări
EXCLUSIV | Orban, despre fotografia controversată: „Era ziua mea, au venit câțiva colegi să-mi facă o surpriză și i-am servit, cum e normal, cu un pahar de ceva”
 

În schimb, el i-a cerut 7.000 de euro, verigheta şi o parte din banii de la nunta cu peste 350 de invitaţi. Ea însă refuză să-i dea vreun leu, pentru că el i-ar fi tocat mulţi bani în luna de miere din Dubai”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru sursa mai sus-menționată.

Cei doi urmează să se întâlnească în instanță în data de 14 ianuarie 2019.

În luna mai, Bianca Rus s-a căsătorit cu iubitul ei, Antonio.  În luna octombrie, vedeta a făcut nunta la Satu-Mare. La o lună de la  nuntă, Bianca Rus a trecut prin momente groaznice, fiind agresată de partenerul de viață după ce s-au întors din luna de miere din Dubai, lucru pe care bărbatul însă l-a infirmat. De curând, Bianca Rus ar fi fost din nou agresată de Antonio, la magazinul pe care bruneta îl dețiea în zona Iancului din Capitală. Antonio ar fi mers la magazinul Biancăi pentru a discuta cu aceasta despre divorț, însă lucrurile au degenerat. Bruneta ar fi fost lovită de Antonio, lucru infirmat de acesta.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în partea a doua a turneului. Cum le-am lăudat un pic, cum n-au mai jucat nimic!

 

Close
Închide
  Close