MENIU CAUTĂ

Brigitte Năstase, făcută praf după ce și-a asumat relația cu Pastramă. „Ne dăm credincioasă și preacurvim de la cer până la pământ”

Distribuie

Brigitte Năstase și Florin Pastramă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, după ce au părăsit Ferma. Fosta soție a lui Ilie Năstase postează des imagini cu iubitul ei, pe contul de socializare, iar comentariile răutăcioase cu privire la noua idilă, nu au lipsit.

„Ne dăm credincioasă și preacurvim de la cer până la pământ ??‍♀️ dar na dacă pofta și apetitul sunt mari!!! Păcat de tine și de imaginea ta”, este mesajul postat de un internaut pe Instagram. Așa cum era de așteptat, Brigitte nu a i-a dat replica prietenului virtual.

Relația dintre Brigitte și Florin Pastramă a trecut la un alt nivel, la Ferma. După ce s-au tachinat, apoi s-au certat „ca la ușa cortului”, bruneta și-a dat frâu liber sentimentelor și i-a declarat iubirea celui care i-a fost alături în show. Într-un moment de sinceritate, Brigitte i-a declarat dragostea lui Florin Pastramă și i-a promis ca va fi alături de acesta până la final. „Doamne, te iubesc. Vreau să înving alături de tine”, i-a spus bruneta în timp ce stăteau îmbrățișați în pat.

Citește și

Imagini revoltătoare: animale din Parcul Natural Comana au ars de vii, dar administratorii s-au sesizat abia la solicitarea ziarului Libertatea

Citește mai multe despre brigitte năstase, Florin Pastramă și intr-o relatie pe Libertatea.

Comentarii