Mergi direct la conținut »
Brigitte Sfăt îl face praf pe Cătălin Moroșanu. "Ți-am spălat hainele, ți-am dat din mâncarea mea" | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Brigitte Sfăt îl face praf pe Cătălin Moroșanu. "Ți-am spălat hainele, ți-am dat din mâncarea mea" | VIDEO

Brigitte Sfăt îl face praf pe Cătălin Moroșanu. „Ți-am spălat hainele, ți-am dat din mâncarea mea” | VIDEO

Tensiunile dintre Brigitte Sfăt și Cătălin Moroșanu cresc. În mediul online, bruneta a transmis un mesaj dur la adresa sportivului.

De Dana Aramă,

Brigitte Sfăt și Cătălin Moroșanu fac parte din proiectul Ferma, transmis de postul de televiziune Pro TV. dacă la începutul competiției cei doi se înțelegeau foarte bine, acum relația dintre ei este tensionată. De curând, Brigitte Sfăt a mărturisit, la show-ul respectiv, că făcuse o pasiune pentru Cătălin Moroșanu atunci când au intratîn concurs. Acum, bruneta a transmis un mesaj dur la adresa sportivului.

Cătălin Moroșanu la show-ul Ferma

Cătălin Moroșanu la show-ul Ferma

„Urăsc minciuna! Ți-am spălat hainele, ți-am dat din mâncarea mea, te-am respectat, e adevărat că mi s-a părut normal să mă antrenezi pe mine!
Faptul că nu te-am mai votat din momentul în care m-am alăturat cu tot sufletul meu lui Florin, nu ar fi trebuit să te deranjeze! Și mai ales este urât cât m-ai ponegrit din acel moment!”, este mesajul de pe pagina de socializare a vedetei.

Tot acolo este postată și o înregistrare cu Cătălin Moroșanu care le spune unora dintre colegii săi de la Ferma că Brigitte a fost îndrăgostită de el.


Citește și:

„Suntem oameni, nu suntem câini”! Cum nu sunt acceptați romii în unele curse auto din România săracă. Urmare la videoclipul viral cu femeia bătută în autogara din Zalău

Close
Închide
  Close