MENIU CAUTĂ

Cântăreața Lily Allen a mărturisit că a plătit prostituate pentru sex

Distribuie

Cântăreața Lily Allen a mărturisit că a plătit prostituate pentru sex, într-o perioadă în care se simțea ”pierdută și singură” și căsnicia sa era pe terminate, scrie Daily Mail.

Ea a făcut această dezvăluire într-o postare de pe contul său de Instagram și spune că, „Nu sunt mândră de ce am făcut, dar nici nu îmi e rușine. Nu mai fac asta”.

Ea le-a spus redactorilor The Sunday Mail că va include întreaga poveste într-o carte de autobiografică pe care o pregătește.

Lily, în vârstă de 33 de ani, le-a spus celor 870.000 de fani de pe Instagram: „M-am culcat cu escorte de sex feminin când eram în turneu, pentru că eram pierdută și singură și căutam ceva”.

Aceste lucruri se întâmplau în 2014, când era în turneul de lansare al albumului Sheezus și suferea de depresie postnatală după nașterea celei de-a doua fiice, Marnie. În acea perioadă avea și probleme în căsnicie, de altfel, un an mai târziu a divorțat de soțul său, omul de afaceri Sam Cooper, cu care a fost căsătorită cinci ani.


Citește și: Româncă moartă în condiții misterioase în Republica Dominicană. Tânăra de 23 de ani a fost găsită în fața unui hotel. Ultimele imagini cu Andreea în viață


 

Citește mai multe despre lily allen pe Libertatea.

Comentarii