Mergi direct la conținut »
Carla's Dreams, înlocuit la masa juraților de la X Factor. A vrut să-și păcălească colegii cu o sosie | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Carla's Dreams, înlocuit la masa juraților de la X Factor. A vrut să-și păcălească colegii cu o sosie | FOTO

Carla’s Dreams, înlocuit la masa juraților de la X Factor. A vrut să-și păcălească colegii cu o sosie | FOTO

Carla's Dreams a vrut să le facă o farsă colegilor de la masa juriului și l-a trimis lângă aceștia pe un concurent care a venit îmbrăcat și machiat la fel ca el. Însă, Horia Brenciu s-a prins imediat.

De Dana Aramă,

În culise, Carla’s Dreams s-a întâlnit cu un concurent din Chișinău, Sergiu Bunescu, care a venit costumat și machiat fix ca el. Artistul a vrut să facă o farsă și l-a trimis pe concurentul respectiv la masa juraților, alături de Delia.
Dacă Ștefan Bănică nu și-a dat seama că este vorba despre o sosie a lui Carla’s Dreams, Horia Brenciu nu s-a lăsat păcălit, prinzându-se imediat că este vorba despre o farsă.

„Dacă tu crezi că eu pic în capcana ta, e ca și când eu nu-mi cunosc colegul. Eu îl știu pe ăsta după miros”, a replicat imediat Horia Brenciu imediat ce l-a văzut pe înlocuitorul lui Carla’s Dreams la X Factor.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. „Inițiativa celor Trei Mări” – un forum hărăzit României, la Centenar


 

Close
Închide
  Close