MENIU CAUTĂ
29 Oct. 2015 14:29 , de Madalina Ciodaru Burada

Carmen Șerban, CLIPE DE COȘMAR! Ce s-a întâmplat cu tatăl ei

Distribuie

„La mulţi ani, mama! Te iubesc şi te respect chiar dacă vorbesc mai mult despre tata”, i-a transmis Carmen Șerban mamei ei, la Antena Stars.
Ea a mărturisit că a trecut prin momente delicate, în urmă cu două sătpămâni, când tatăl ei s-a simțit rău. ”Suntem o familie unită. Acum două săptămâni am stat ca pe jar, pentru că tata nu s-a simţit foarte bine. L-am sunat pe Giani şi l-am rugat să mă ajute și am mers de urgență acolo. În 10 ore eram la Timişoara. Acum, Doamne ajută, este mai bine.  Părinții sunt sprijinul când avem și noi probleme. Eu am o relație foarte puternică cu tata. Când eram copil, el era mult timp plecat, dar vezi că îi duci dorul celui care e mai puțin acasă. Dar suntem o familie unită”, a declarat Carmen Şerban, la Antena Stars.
ÎN SFÂRŞIT! Carmen ŞERBAN A ÎMBRĂCAT ROCHIA DE MIREASĂ. REACŢIA CĂTRE IUBITUL EI în momentul solemn, HALUCINANTĂ
Carmen Şerban colindă ţara-n lung şi-n lat, aproape că nu mai ştie ce înseamnă weekend liber. Pentru ea, oboseala nu mai contează. Îşi pune deoparte fiecare bănuţ, asta pentru că, în spatele zâmbetului său afişat pe scenă, se ascunde o adevărată dramă. Artista face tot ce este posibil să-i prelungească viaţa tatălui său, care a suferit mai multe operaţii la coloană şi e bolnav de Parkinson. Şi în mare parte a reuşit acest lucru. După ce părintele său, Gheorghe Şerban, în vârstă de 75 de ani, a stat paralizat timp de nouă luni, acesta se poate deplasa acum cu ajutorul unui scaun cu rotile, deşi puţini îi mai dădeau vreo şansă să se ridice din pat. Carmen plăteşte, lunar, tratamente de mii de euro şi foarte des se roagă şi în biserică pentru sănătatea părintelui său. Şi cum tatăl ei, căruia i-a compus şi o melodie, „Tatăl meu, scumpă comoară”, se bucură de fiecare dată când fiica sa îl vizitează, aceasta face tot posibilul să-l vadă cât mai des.

Citește mai multe despre Carmen Șerban pe Libertatea.

Comentarii