Mergi direct la conținut »
Cât de grave au fost problemele de sănătate ale Andreei Marin. "A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât de grave au fost problemele de sănătate ale Andreei Marin. "A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei"

Cât de grave au fost problemele de sănătate ale Andreei Marin. „A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei”

Andreea Marin a făcut mărturisiri despre probelemele de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă și care se pare au fost mult mai grave decât s-a crezut.

De Dana Aramă,

 

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Marin a ajuns pe mâna medicilor din cauza unor probleme la coloana vertebrală. Se pare că problemele de sănătate ale vedetei de televiziune au fost mult mai grave decât s-a crezut, după cum a mărturisit Andrea Marin pentru click.ro.

Andreea Marin a explicat că procedura medicală i-a dat mari emoții, întrucât exista riscul unui răspuns nefavorabil pentru biopsia realizată în timpul operației.

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist…

Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc.

A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a declarat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

„Nu am restricții, poate doar protejarea zonei unde a avut loc incizia în timpul intervenției. Deocamdată, la sala de sport ocolesc anumite mișcări, dar îmi sunt permise celelalte 90%. Mi-am reluat deja complet activitatea și săptămâna aceasta, doctorul Dragoș Zamfirescu m-a scăpat și de ultimul pansament. Așa că mi-am regăsit confortul”, a mai spus Andreea Marin despre perioada de recuperare în care se află acum.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în LibiaAndreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. Atentatul terorist de la Strasbourg și rănile deschise ale Franței

 

Close
Închide
  Close