De Denisa Macovei,

Catrinel are aproape 34 de ani (pe 1 octombrie îi împlinește) și spune că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, din absolut toate punctele de vedere. Filmul în care joacă e propunerea României pentru Oscar!

Catrinel Menghia attending the Yomeddine Premiere held at the Palais des Festivals as part of the 71th annual Cannes Film Festival on May 09, 2018 in Cannes, France. Photo by Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM

„Propunerea de a juca în «La Gomera» a venit acum doi ani. Eram la o filmare în Franța pentru un film care a fost în concurs împotriva noastră la Cannes anul acesta. Atunci Corneliu m-a sunat să mă întrebe dacă vreau să vin la un casting, dar i-am zis că sunt la o altă filmare. Apoi au fost niște probleme cu filmul meu francez, eu am renunțat și l-am sunat înapoi pe Corneliu să-l întreb dacă mai este rolul disponibil. Am venit la București, am fost la casting și uite-mă”, ne-a mărturisit actrița.

E nedezlipită de fiica ei

În ce privește rolul de mamă, Catrinel ne-a mărturisit că visa la el de când era adolescentă, dar se bucură că abia acum i s-a îndeplinit. După o relație de 7 ani cu omul de afaceri Massimilliano di Lodovico, familia li s-a mărit la începutul anului, cu o fetiță, Caroline.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

„În fiecare zi mă uit la ea și parcă nu-mi vine să cred că e a mea. Întotdeauna mi-am dorit, de mică mă vedeam mamă. Îmi spuneam mereu să fiu mamă la 20 de ani, dar mă bucur că nu s-a întâmplat așa, probabil că nu aș fi fost pregătită. Acum este momentul perfect pentru carieră, pentru familie, pentru tot”, ne-a mai spus ea, completând că se descurcă și cu fata, și cu cariera datorită familiei:

„Sora mea locuiește în New York și nu pot să profit de disponibilitatea ei, dar mă ajută familia prietenului meu, care este în Italia, dar și părinții mei, care acum sunt în Italia și ei, așteaptă să mă întorc”.

Catrinel Menghia – Montée des marches du film « Yomeddine » lors du 71ème Festival International du Film de Cannes. Le 9 mai 2018 © Borde-Jacovides-Moreau/Bestimage Red carpet for the movie « Yomeddine » during the 71th Cannes International Film festival. On may 9th 2018

Vrea să o învețe limba română pe Caroline

Aflată la primul rol în limba română, Catrinel ne-a mărturisit că-și dorește mai multe proiecte artistice în țara natală, pentru că se simte în continuare româncă, deși s-a mutat în Italia în urmă cu mai bine de 18 ani. Vrea s-o familiarizeze și pe fiica ei cu limba română și cu România: are de gând să o aducă des aici, ca să cunoască locurile în care mami a copilărit.

„Vorbesc cu fetița mea în italiană, prietenul meu vorbește italiana și e clar că va învăța limba asta, mai ales că stă acolo, dar mai vorbesc cu ea în engleză și în română. Bunicii trebuie să comunice cu ea, nu? Plus că sunt româncă!”, a încheiat Catrinel.

VIDEO: Grigore Alexandru

Citeşte şi:

Regizorul Corneliu Porumboiu, escală în redacția Libertatea, în drum spre Cannes! Filmul său, “La Gomera”, e în competiție pentru Palme d’Or: „Fanilor genului polițist cred că le va plăcea”

VIDEO | Cum a fost primit filmul lui Porumboiu la Cannes: „La Gomera”, aplaudat minute în șir de spectatori!

„La Gomera”, în regia lui Corneliu Porumboiu, propunerea României pentru Oscar 2020

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.