MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2014 04:36

Ce a avut în comun DAN BITTMAN cu DINU PATRICIU! EXPERINŢA pe care solistul a trăit-o la 17 ani alături de omul de afaceri!

Distribuie

Binecunoscutul solist Dan Bittman l-a cunoscut pe omul de afaceri Dinu Patriciu, care a încetat din viaţă în urmă cu două săptămâni, pe vremea când avea doar 17 ani.
Liderul trupei Holograf îşi dorea, la acea vreme, să devină arhitect, astfel că a făcut meditaţii cu Dinu Patriciu, care a absolvit Institutul de Arhitectură „Ion Mincu” din Bucureşti în anul 1975, iar în anul 1978 a devenit asistent universitar la Institutul de Arhitectură din Bucureşti.
Potrivit www.ziarulring.ro, din această poziţie, Dinu Patriciu a făcut meditaţii la desen tehnic cu aspiranţii la titlul de arhitect, printre aceştia numărându-se şi Dan Bittman.
„Aveam 17 ani şi a fost o experienţă foarte plăcută. Pe vremea aceea, Patriciu avea zeci de elevi. Şi eu voiam să dau la Arhitectură şi am fost într-una dintre grupele lui. Era foarte bun în meseria lui, arhitecţii îi spuneau «lăbos», pentru că desena foarte bine. La un moment dat a vrut să ne arate ce înseamnă un crochiu (desen rapid care redă în câteva linii trăsăturile principale ale unei figuri – n.r.) şi m-a pus să stau model. Într-un minut mi-a făcut schiţa, pe care o am la părinţii mei… Ne-am reîntâlnit după 35 de ani şi i-am spus de isprava asta, iar el a fost foarte dornic să o vadă, însă nu am mai apucat să ne revedem”, a povestit solistul trupei Holograf.
 
 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii