Mergi direct la conținut »
Ce bine se înțelege iubitul Cristinei Spătar cu copiii acesteia! Imaginea care spune tot
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce bine se înțelege iubitul Cristinei Spătar cu copiii acesteia! Imaginea care spune tot

Ce bine se înțelege iubitul Cristinei Spătar cu copiii acesteia! Imaginea care spune tot

Cristina Spătar a dat publicității o fotografie în care actualul ei iubit apare salături de cei doi copii ei ei, cu care se pare că se înțelege perfect.

De Dana Aramă,

După ce zilele trecute a publicat o fotografie de la mare, în care apare ținându-se de mână cu actualul ei iubit, cântăreața Cristina Spătar a postat, pe contul ei de socializare a o imagine care spune tot despre relația pe care partenerul ei o are cu cei doi copii ai ei, Aida și Albert.

În imaginea respectivă, iubitul Cristinei Spătar apare la mare, pe plajă, în timp ce se plimbă de mână cu cei doi copii ai vedetei.


„…iubirile mele??❤#mylove❤️ #myangels #myfamily❤️”, a scrus arista ]n dreptul pozei.

„Era și timpul Cris, bravo!”, „Să dea Domnul să fiți fericiți’, „Mă bucur pentru tine… și tu meriți să fii fericită”, „îți doresc multă fericire pentru că meriți”, „O poză cât o mie de cuvinte”, „dar o poză cu domnul cu fața când ne arăți?”, „Bravo, felicitări! Aiu ieșit soarele și pe strada tta”, „Să fii fericită”, „Să ai parte de un om așa cum ai tu sufletul”, i-au urat internauții Cristinei Spătar.

După divorțul de Alin Ionescu, fostul său partener de viață, cântăreața Cristina Spătar a continuat să locuiască în vila acestuia, de dragul copiilor.

Însă, situația s-a schimbat la sfârșitul anului trecut, când artista a fost nevoită să părăsească vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie împreună cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert.

Jurnalistă: Ați spus că ați dat meditații la matematică. Cum se calculează aria cercului? Dăncilă a răspuns imediat, dar greșit
Recomandări

Jurnalistă: Ați spus că ați dat meditații la matematică. Cum se calculează aria cercului? Dăncilă a răspuns imediat, dar greșit

Aceasta stă în prezent într-un apartament cu două camere, pentru care plătește o chirie de 300 de euro pe lună.  

După plecarea Cristinei Spătar din vilă, fostul partener de viață al acesteia a înlocuit-o cu  o brunetă. Este vorba despre o tânără pe nume Larisa Tănăsoiu, despre care se spune că ar fi noua iubită a omului de afaceri Alin.


Citește și:

EXCLUSIV | Un milionar american, însurat și cu 8 copii, s-a îndrăgostit nebunește de o moldoveancă, iar în două luni i-a alimentat contul cu sute de mii de dolari. Fiindcă nu le-au crezut povestea de iubire, autoritățile și o bancă comercială din Brașov au pus sechestru pe banii fetei din Onești

Close
Închide
  Close