Mergi direct la conținut »
Ce declarație de dragoste a primit Andreea Tonciu de la soțul său. E clar cum stau lucrurile între ei | FOTO & VIDEO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce declarație de dragoste a primit Andreea Tonciu de la soțul său. E clar cum stau lucrurile între ei | FOTO & VIDEO

Ce declarație de dragoste a primit Andreea Tonciu de la soțul său. E clar cum stau lucrurile între ei | FOTO & VIDEO

Andreea Tonciu și-a aniversat ziua de naștere, a avut parte de o petrecere pe cinste și de o declarație de dragoste emoționantă din partea soțului ei.

De Dana Aramă,

Andreea Tonciu a împlinit 32 de ani și și-a serbat ziua de naștere la un restaurant din Capitală, alături de soțul ei, daniel Niculescu și un grup de prieteni.

După ce au fost în centrul atenției după ce s-a spus că s-au certat la mare, de 1 Mai, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu se înțeleg mai bine ca niciodată.

Bruneta a fost răsfățată din plin de partenerul ei de viață, care a copleșit-o cu gesturi de tandrețe, atenții și o frumoasă declarație de dragoste pe care i-a făcut-o public, pe o rețea de socializare.

„La mulți ani, iubirea vieții mele, îți doresc să fii cea mai fericită, lângă mine și fetița noastră, Reby❤️ Te iubesc!”, i-a transmis Daniel Niculescu soției sale.

Andreea Tonciu le-a mulțumit tutror celor care s-au gândit la ea și i-au făcut urări de ziua sa de naștere.

„Mulțumesc prietenilor adevărați care au fost alături de mine! Ceilalți nu mai contează…!!!!?”, este mesajul vedetei.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 mai 2018. Luna Nouă în Taur. Uranus va intra în zodia Taurului. Marte va intra în zodia Vărsătorului


 

Close
Închide
  Close