MENIU CAUTĂ
17 Iul. 2018 14:20

Ce face un bărbat îndrăgostit în viziunea Biancăi Drăgușanu. Prin ce experiențe traumatizante a trecut, acum știe cum e mai bine

Distribuie

Bianca Drăgușanu a explicat ce face un bărbat care este îndrăgostit, după părerea sa.

Bianca Drăgușanu și-a dat cu părerea despre bărbații îndrăgostiți la emisiunea „Te vreau lângă mine”, pe care o moderează la postul de televiziune Kanal D.

„Vă spun eu niște gesturi din care ați putea să vă dați seama. Primul și cel mai important: te respectă. Respectul e baza oricărei relații. Dacă un bărbat nu respectă femeia cu care este și o vede doar că un trofeu, s-ar putea să nu fii în combinația potrivită. E foarte sincer cu tine. Când la mijloc nu sunt sentimente, îți mai spune câte o minciună, îți mai ascunde adevărul din când în când. Va ține minte lucrurile importante. Va ști cum bei cafeaua, ce îți place să faci dimineața, care sunt filmele tale preferate etc. E greu să își ia o agendă să își noteze? E așa greu să ții minte că mănânc pizza săptămânal?!
 
 


Recomandare de la colegii de la www.noizz.ro


Ce face un bărbat îndrăgostit? Va lupta pentru ca relația să meargă. Este imposibil ca într-o relație să nu apară certuri din motive banale. Femeile au tendința să cedeze primele, ele caută mereu căi de împăcare. Dacă și bărbatul face tot ce îi stă în putință să îi aplaneze nervisorii, atunci înseamnă că o iubește”, a afirmat Bianca Drăgușanu la show-ul pe care îl prezintă.

Bianca Drăgușanu, care acum știe cum ar trebui să fie un bărbat îndrăgostit, a avut parte de o experiență traumatizantă în trecut din cauza unuia dintre partenerii ei.

Bianca Drăgușanu a fost bătută de un iubit până a intrat în comă

Adolescenta Bianca Drăguşanu s-a îndrăgostit, la nici 20 de ani, de un bărbat mult mai mare ca ea. A crezut că va primi de la acesta afecţiunea de care avea atâta nevoie la acea vârstă. Relaţia lor a fost frumoasă doar la început, pentru că bărbatul a dezvoltat pentru Bianca o adevărată obsesie, care îi întuneca judecata şi care îl aducea în pragul nebuniei, făcându-l s-o terorizeze psihic şi fizic. Despre această experiență neplăcută din viața vedetei au povestit apropiați din Petroșani, orașul natal al Biancăi, pentru Libertatea. Aceștia au povestit că bărbatul respectiv era foarte gelos, iar atunci când făcea câte o criză, venea şi o lua cu forţa de acasă. Odată a răpit-o din faţa blocului, îmbrăcată doar în pijamale. Altădată i-a furat câinele şi a ameninţat că i-l va omorî dacă nu face ceea ce spune el. Bătăile erau la ordinea zilei, însă, la un moment dat, prin 2004, a lovit-o până nu s-a mai mişcat. A ajuns la spital în comă. În plus, ea suferise un accident la un picior, iar prietenul ei a lovit-o chiar peste rană. A avut un hematom mare, care apoi s-a infectat.

INFO

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. În prezent, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: REZULTATE TITULARIZARE 2018. S-au afișat notele la examenul de titularizare


 

Citește mai multe despre barbat dezbracat, Gesturi și semne pe Libertatea.

Comentarii