MENIU CAUTĂ
16 Mar. 2013 10:41 , de Claudiu Petrisor

Ce fericită era Mica alături de colegii de la „Abracadabra”, în urmă cu un an! Tânăra ascundea cu zâmbetul pe buze boala de care suferea | FOTO

Distribuie

Pentru Mica şi colegii ei  (Dana Rogoz, Geo Morcov, Ducu Ion, Andreea Caranda) a fost o reîntâlnire emoţionantă. La acea vreme, Mica povestea cu mândrie că este profesoara la Catedra de Limbi Străine, a terminat doctoratul în Filologie în limba engleză şi până atunci fusese plecată cu burse de studiu şi cercetare în cinci ţări din Europa.

Imediat după terminarea emisiunii, Mica s-a fotografiat în particular cu foştii componenţi ai trupei Abracadabra şi demnostra că are o capacitate extraordinară de a ascunde că suferea de o boală nercruţătoare.

Michaela Niculescu sau Mica de la „Abracadabra”, cum o ştie toată lumea, a murit joi după amiază, la Spitalul Fundeni. Tânăra era bolnavă de ciroză în stadiu avansat. Cei care vor să-i aducă Michaelei un ultim omagiu o pot face la capela Bisericii Sfântul Gheorghe Plevna. Tânăra va fi înmormântată duminică, la cimitirul Colentina, slujba având loc de la orele 15.30.

Ce a fost Abarcadabra?

'Abracadabra' este numele unei emisiuni pentru copii ce a debutat în 1990 pe postul TVR1. După 1996, Abracadrabra s-a mutat pe postul PRO TV, unde a fost difuzată până în 2001, după care PRO TV a difuzat reluări timp de un an. Emisiunea a luat primul premiu internațional la Blagoevgrad-Bulgaria iar mai târziu filmul Ruxandrei și al lui Florin „O zi cu Alexandra” a obținut Marele Premiu și Premiul Juriului la „Prix Danube” la Bratislava”! In lumea programelor pentru copiii „Prix Jeunesse” de la Munchen și „Prix Danube” echivalau ca nivel cu Cannes și Veneția pentru cinema.

Foto: Facebook

Comentarii