Mergi direct la conținut »
Ce frumoși au fost Deea și Dinu Maxer în ziua în care și-au sfințit verighetele. Imagini de vis din biserică | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce frumoși au fost Deea și Dinu Maxer în ziua în care și-au sfințit verighetele. Imagini de vis din biserică | FOTO

Ce frumoși au fost Deea și Dinu Maxer în ziua în care și-au sfințit verighetele. Imagini de vis din biserică | FOTO

Deea și Dinu Maxer au arătat spectaculos în ziua în care au mers să-și sfințească verighetele pentru cea de-a doua nuntă a lor, care urmează să aibă loc zilele acestea.

De Dana Aramă,

Deea Maxer formează o familie fericită alături de cântărețul Dinu Maxer, împreună cu care se pregătește de cea de-a doua nuntă. Cei doi artiști au împreună un băiețel pe nume Andreas.  Marți, 9 octombrie, Deea și Dinu Maxer au mers la biserică pentru a-și sfinți verighetele pentru evenimentul care urmează să aibă loc în viața lor.

Cei doi au arătat superb, aranjați ca la carte. Deea Maxer a ales o rochie de culoare albă, cu buline negre, lungă și vaporoasă, care i-a pus în valoare formele. La mănăstirea unde au mers să sfințească verighetele, cei doi au avut parte și de o slujbă aparte, fiind foarte emoționați de moment.

„După 10 ani, cu emoții în suflet și lacrimi în ochi….am pășit in Mănăstirea Comana, locul unde l-am botezat pe Andreas! Am sfințit verighetele și am avut parte de o slujbă emoționantă de mulțumire…  Suntem recunoscători pentru ce avem, pentru că ne avem unii pe alții. E cel mai important lucru! Mâine petrecem … cu o „NUNTĂ de 10″”, a menționat Deea Maxer în mediul online.

Vedeta a făcut publice și imagini cu verighetele noi pe care le-a cumpărat împreună cu soțul ei.


Citește și: VIDEO / Aleşii au găsit vinovatul pentru eşecul referendumului: Poporul român!


 

Close
Închide
  Close