MENIU CAUTĂ

Ce l-a pus Cristi Mitrea pe fiul lui să-i arate. Băiețelul Andreei Mantea a cucerit pe toată lumea | VIDEO

Distribuie

Băiețelul prezentatoarei de televiziune Andreea Mantea și al luptătorului de MMA Cristi Mitrea a cucerit pe toată lumea. Puștiul este atât de simpatic încât nu are cum să treacă neobservat.

Luptătorul de MMA Cristi Mitrea a petrecut weekend-ul în compania fiului său, David. Micuțul este rezultatul relației pe care sportivul a avut-o cu prezentatorea de televiziune Andreea Mantea.

Aflat în mașină împreună cu fiul său, David, Cristi Mitrea l-a pus pe acesta să-i arate cum dau peștii din coadă. Puștiul s-a conformat imediat. Modul în care gesticulează David și mimica acestuia i-a cucerit pe internauții care îl urmăresc pe Cristi Mitrea pe rețelele de socializare, acolo unde acesta a postat o înregistrare video cu haiosul moment al cărui protagonist a fost băiețelul lui.

„Așa dau peștii? Așa dau din coadă?„, se amuză Cristi Mitrea în timp ce David îi arată cum fac peștii.

„Doamne, cât e de scump… Eu n-am mai văzut băiețel așa frumos ca David!!! ????????”, „Prea frumos copil, reușit și isteț, să vă trăiască și să fie sănătos ???”, „Cel mai drăguț copil (seamănă cu tatăl)”, „Îți seamănă leit!!! E tare dulce!!!??”, au fost impresionați fanii de micuțul David.

Cum face peștele?! ? #episodul #david #si #pestele ❤

A post shared by Cristian Mitrea (@cristianmitreamma) on


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 23 – 29 iunie 2018. Mercur va intra în zodia Leului. Luna Plină în Capricorn. Marte va intra în mișcare retrogradă


 

Citește mai multe despre cristi mitrea și haios pe Libertatea.

Comentarii