Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce mesaje le-au transmis colegii de la Ferma lui Brigitte Sfăt și lui Florin Pastramă după nunta lor | FOTO

Ce mesaje le-au transmis colegii de la Ferma lui Brigitte Sfăt și lui Florin Pastramă după nunta lor | FOTO

La nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă au fost prezente mai multe vedete alături de care mirii au fost concurenți la show-ul de televiziune Ferma, de la Pro TV, acolo unde a început idila lor.

De Dana Aramă,

Jorge, Cătălin Moroșanu, Ioana Filimon, Kamara și alți colegii de-ai lui Brigitte Sfăt și ai lui Florin Pastramă de la Ferma au venit la nunta acestora din urmă, care a avut loc în weekend.

„Nunta anului!… Vă era dor de fermieri?”, este mesajul transmis de Jorge după nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă.

„Reunirea fermierilor pentru o ocazie specială. Casă de piatră, Florin și Brigitte! Pentru voi, Ferma chiar a fost un nou început!”, a scris Cătălin Moroșanu pe contul său de socializare.

Sportivul a făcut și o declarație pentru protv.ro.

”Este o poveste. Sincer, nu mă așteptam să aibă acest sfârșit, cu happy end, mă bucur din toată inima că au rămas împreună și că formează un cuplu frumos și că amândoi sunt fericiți. Se pare că Ferma continuă… povestea merge mai departe. E un nou început pentru fiecare și cred că este un nou început și pentru Brigitte și pentru Pastramă. Le urăm să aibă o familie frumoasă și să aibă un copil. O să venim la botez și atunci o să petrecem iar”, a spus Cătălin Moroșanu.

Pe 27 mai, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc duminică, 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei.


Citește și:

Zbuciumul unei familii ai cărei copii au crescut între Spania și România: „M-am transformat într-o mamă fără trăsături pe chip”

Close
Închide
  Close