Mergi direct la conținut »
Ce a pățit Saveta Bogdan în noaptea cutremurului de zilele trecute. “Am aprins lumânarea“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce a pățit Saveta Bogdan în noaptea cutremurului de zilele trecute. “Am aprins lumânarea“

Un  cutremur cu magnitudinea 5,8 a avut loc în România, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Seismul s-a resimţit puternic şi în Capitală. Artista de muzică populară, Saveta Bogdan, a trecut prin clipe de groază și s-a speriat atât de tare, încât a vrut să își părăsească locuința.

Cutremurul s-a produs la ora 3:38 dimineaţa (ora de vară), în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, la o adâncime de 150 de kilometri.

„Sinceră să fiu eu am râs acum, dar nu e râsul meu… am fost la Sfântul Dumitru şi am cântat, la un doctor pe care îl chemă Dumitru, am stat acolo până la unu noaptea…am ajuns acasa, m-am demachiat, am făcut un duş şi îmi fac un ceai de tei. Aţipesc la un moment dat…era două jumate. M-am băgat in pat, am stins lumina şi m-am aşezat si a început zguduiala…începe zguduiala …pe întuneric nu mi-am dat seama…m-am dus să-mi caut actele de casa…am luat lumânarea am aprin s-o cu bricheta…zic gata, mă duc să-mi caut actele de casa…ca să ştie lumea că am fost proprietăreasă, am deschis uşa să văd dacă e cineva, nu era nimeni, am încuiat uşa, lumea de vizavi pleca…am 40 de icoane în casa…nicio icoană nu s-a mutat…nu s-a clintit deloc…mi-am zis tatăl nostru”, a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.

Citește și

OTO&VIDEO / Marșul chitarelor, pe muzica durerii. Sute de oameni au adus un omagiu celor care au murit în Colectiv. Părinții și-au înnăbușit durerea: „Vrem să se facă dreptate”

Close
Închide
  Close