Mergi direct la conținut »
Ce ținută sumară a avut fiica fostei prime doamne a Mexicului la festivalul Coachella. Cu lenjeria intimă la vedere
Entertainment Libertatea > Entertainment > Ce ținută sumară a avut fiica fostei prime doamne a Mexicului la festivalul Coachella. Cu lenjeria intimă la vedere

Ce ținută sumară a avut fiica fostei prime doamne a Mexicului la festivalul Coachella. Cu lenjeria intimă la vedere

Sofia Castro, fiica fostei prime doamne a Mexicului, Angelica Rivera, a fost prezentă la festivalul de la Coachella. Tânără a avut una dintre cele mai sumare și mai provocatoare ținute.

De Dana Aramă,

 

Fata cea mare a actriței Angelica Rivera. fosta primă doamnă a Mexicului, s-a distrat din plin la festivalul Coachella, care a avut loc în California.
Ținuta provocatoare aleasă de Sofia Castro, în vârstă de 22 de ani, pentru participarea la festivalul Coachella a atras imediat atenția pe Instagram, acolo unde tânăra a făcut publice câteva fotografii.

Sofia Castro a ales o ținută de culoare neagră, sumară. În partea de jos, fiica Angelicăi Rivera a purtat o pereche de pantaloni transparenți, care i-au lăsat la vedere lenjeria intimă de culoare neagră.

Angelica Rivera şi-a făcut debutul în lumea showbiz-ului la vârsta de 17 ani, când a câştigat un concurs de modelling. Frumuseţea şi graţia ei au atras atenţia producătorilor şi, în 1989, tânăra primea primul ei rol în telenovela „Alcanzar una estrella” unde juca rolul unei fete rele. Totuşi, succesul avea să-l cunoască cu telenovela „La Duena” (Stăpâna). În anul 2010, Angelica Rivera s-a căsătorit cu Enrique Pena Nieto, fostul președinte al Mexicului. Cei doi au anunțat că se separă la începutul acestui an.Angelica Rivera a mai fost căsătorită cu producătorul Jose Alberto Castro, împreună cu care are trei fiice: Angelica Sofia, Fernanda și Regina.

Citește și: VIDEO / Luiza și Lucian, doi pacienți diagnosticați cu schizofrenie paranoidă, au dezvăluit cum reușesc să țină toate lucrurile din viața lor în echilibru. ”Noi trebuie să știm absolut totul unul despre altul”

 

 

Close
Închide
  Close