De Dana Aramă,

Angelica Rivera, în vârstă de 49 de ani, a avut pretenții foarte mari la divorțul de fostul președinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto. Aceasta a cerut 35 de automobile de lux și zboruri cu avionul privat timp de 12 ani pentru ea și familia sa. Însă, presa mexicană notează că vedeta a câștigat bani frumoși pe vremea când juca în telenovele, fiind una dintre cele mai apreciate vedeta de la Televisa.

Angelica Rivera a lucrat timp de 20 de ani pentru Televisa. Se spune că doar pentru un contract de exclusivitate, Angelica Rivera încasa 70.000 de dolari. Cifra se dubla, ajungând la 140.000 de doalri, dacă vedeta era implicată în mai multe proiecte, potrivit mimorelia.com.

Despre Angelica Rivera se spune că s-ar putea întoarce pe micile ecrane odată cu divorțul de cel care a fost președinte al Mexicului.

Angelica Rivera şi-a făcut debutul în lumea showbiz-ului la vârsta de 17 ani, când a câştigat un concurs de modelling. Frumuseţea şi graţia ei au atras atenţia producătorilor şi, în 1989, tânăra primea primul ei rol în telenovela „Alcanzar una estrella” unde juca rolul unei fete rele. Totuşi, succesul avea să-l cunoască cu telenovela „La Duena” (Stăpâna). În anul 2010, Angelica Rivera s-a căsătorit cu Enrique Pena Nieto, fostul președinte al Mexicului.  Fosta primă doamnă a Mexicului, actrița de telenovele Angelica Rivera, a anunțat de curând că se separă de Enrique Pena Nieto. Cu doar câteva săptămâni înainte de anunțul divorțului, ex-președintele Mexicului a fost surprins la Madrid în compania unei senzuale blonde, Tania Ruiz. Blonda cu care a fost surprins Enrique Pena Nieto la Madrid are 31 de ani și a fost căsătorită că omul de afaceri Bobby Dominquez. Are o fetiță de patru ani.

Citește și: JURNAL DE VOLUNTAR/ Andrei Crețu, românul care lucrează în Caraibe la reconstrucția caselor distruse de uragane. «Am refăcut arena legendei insulei»

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile