MENIU CAUTĂ
03 Noi. 2017 13:18

Cea mai bună prietenă a Antoniei încinge internetul. Jesse stârnește fanteziile bărbaților | FOTO & VIDEO

Distribuie

Antonia este considerată una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul românesc. Puțină lume știe că aceasta are o prietenă foarte bună care este cel puțin la fel de frumoasă ca ea.

Antonia, care a fost lansată în lumea showbiz-ului românesc de nimeni alta decât Monica Gabor, a trăit în America, a fost model, după care a ajuns în România, unde a reușit să se impună pe piața muzicală din țara noastră.

Antonia, despre care mulți spun că este cea mai sexy vedetă din showbiz, a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, împreună cu care are o fiică, Maya.

Din povestea de dragoste pe care o trăiește cu cântărețul Alex Velea, Antonia are doi băieți, Dominic și Akim.

Puțină lume știe că cea mai bună prietenă a Antoniei este cel puțin la fel de frumoasă ca ea. Se numește Jesse Mae și este cea mai bună amică a Antoniei încă de pe vremea când ambele locuiau în Statele Unite. Împreună formează cea mai sexy pereche de prietene.


Cele două abia așteaptă să petreacă timp împreună, ori de câte ori Jesse mae vine în România.

De altfel, jesse a apărut și în videoclipul „Dream about my face” al Antoniei.

Jesse Mae este lipsită de inhibiții. Conștientă de atuurile fizice pe care le are, esa se fotografiază în cele mai provocatoare ipostaze. Nu ezită să-și arate trupul în ținute sumare, lucru care pune la grea încercare fanteziile bărbaților.


Citește și: VIDEO/ Bucureștiul e fericit doar la vedere! Strada Entuziasmului duce la cimitir, iar strada Voioșiei e tare posomorâtă!


 

Comentarii