Mergi direct la conținut »
Cea mai tandră ipostază cu Gabriela Cristea și fiica ei cea mică. "Momentele astea aș vrea să nu se termine niciodată"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cea mai tandră ipostază cu Gabriela Cristea și fiica ei cea mică. "Momentele astea aș vrea să nu se termine niciodată"

Cea mai tandră ipostază cu Gabriela Cristea și fiica ei cea mică. „Momentele astea aș vrea să nu se termine niciodată”

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea s-a fotografiat într-un moment de tandrețe alături de fiica sa cea mică, Iris. Micuța a împlinit două luni de când a venit pe lume.

De Dana Aramă,

Gabriela Cristea apare într-unul dintre cele mai tandre momente alături de mezina sa. Vedeta o ține strâns la piept pe fiica sa, imaginea fiind una înduioșătoare.

„Momentele astea aș vrea să nu se termine niciodată, dar știu că tu crești câte puțin în fiecare zi. Azi se împlinesc două luni de la prima noastră îmbrățișare. Îți mulțumesc pentru toate trăirile ce le stârnești în mine. La mulți ani, Thea Iris Selena!!! Tavi Clonda #victorienii”, a notat Gabriela Cristea în dreptujl imaginii cu mezina sa.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară în data de 17 martie, când a adus pe lume o fetițăGabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor. Cea de-a doua fetiță a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda se numește Thea Iris Selena.


Citește și:

În drum spre Cannes, regizorul Corneliu Porumboiu a sesizat schimbările din Libertatea. „M-a cutremurat povestea românului Gică, omorât în Suedia!”

 

Close
Închide
  Close