Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine este Alex Abagiu, concurent la Asia Express, sezonul 3 și ce legătură are cu Paris Hilton

Cine este Alex Abagiu, concurent la Asia Express, sezonul 3 și ce legătură are cu Paris Hilton

Alex Abagiu este omul din spatele camerelor de filmat și în care majoritatea vedetelor din România au încredere deplină. De ce? Pentru că de cele mai multe ori, acestea au ieșit din mâna concurentului de la Asia Express, sezonul 3, transformate total.

De Livia Lixandru,

Alex este make-up artist, colaborează cu cele mai mari brand-uri de produse de machiaj la nivel internațional și cu vedete de la noi și de peste hotare.

La shooting-uri, la diverse eveniment, la diverse proiecte, Alexandru Abagiu este prezent și machiază personalee publice. Printre acestea se numără cele mai cunoscute vedete de la noi: Loredana Groza, Delia, Dana Budeanu, Mihaela Rădulescu și  Andreea Raicu.

La venirea în România, Paris Hilton a fost machiată de Alexandru Abagiu. Se pare că starurile de notorietate se lasă doar pe mâna lui, pentru că de cele mai multe ori, Alex face minuni.

Alex Abagiu a intrat în cursa Asia Express, sezonul 3

Alex Abagiu e acum concurent la Asia Express sezonul 3. Face echipă cu Radu și împreună sunt pregătiți să lupte pentru premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. Alex are o relație apropiată cu multe vedete din România, printre care și Loredana Groza sau Delia, potrivit VIVA!

Despre carieră, Alexandru Abagiu a făcut declarații, și mai ales despre ce i-ar spune unei tinere make-up artist la început de drum.

„Sfatul cel mai bun este să cantareasca bine ingredientele pentru că numai așa se face o mâncare bună. Poți avea noroc, dar în ziua de azi, șansele sunt destul de mici.

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

Eu cred mult în rețete și în respectarea lor cu strictețe. Înainte de toate trebuie să se gândească bine dacă o atrage acest domeniu, care este motivul atracției. O să fii uimită ciae răspunsuri care m-au lăsat cu gură căscată am primit la acesta întrebare. Majoritatea puneau pe primul loc banii, faima, călătoriile sau anturajul de celebrități.

Fără pasiune, fără dedicare fără nopți nedormite căutând filme demonstrative pe youtube nu se prea poate… și asta trebuie să vină natural, nu forțat.

Apoi îi trebuie obligatoriu o diplomă, de la o școală acreditată, iar asta se obține după minim 1-2 ani de studiu, nu după 2 săptămîni cu cine știe ce șarlatan care încearcă să-ți ia banii fără a oferi în schimb cunoaștere, tehnică sau experiență.

Ar mai trebui să urmeze o perioada în care să facă asistență, ucenicie pe lângă un make-up artist consacrat, că să învețe lucruri, doar că trebuie să o ia de la zero, cu spălatul pensulelor.

Această este și perioada contactelor, a experimentelor, se câștigă efectiv primii bani și oamenii din industrie își formează o prima impresie despre ține, impresie care adesea rămâne asupra ta că un tatuaj permanent”, a spus Alex Abagiu, potrivit sursei citate.

Close
Închide
  Close