Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Cine este băiatul pe care l-a pupat Nicole Scherzinger la Cerbul de Aur 2018!  Vlad e imobilizat în scaun rulant și orfan de mamă (VIDEO)
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Cine este băiatul pe care l-a pupat Nicole Scherzinger la Cerbul de Aur 2018! Vlad e imobilizat în scaun rulant și orfan de mamă (VIDEO)

EXCLUSIV/Cine este băiatul pe care l-a pupat Nicole Scherzinger la Cerbul de Aur 2018! Vlad e imobilizat în scaun rulant și orfan de mamă (VIDEO)

Nicole Scherzinger a luat în culise mai mulți tineri în scaune rulante, prezenți la recitalul ei de la Cerbul de Aur. Tinerii însoțiți de părinți și de prieteni s-au fotografiat cu Nicole și au plecat cu inimile pline acasă. Toți sunt beneficiari ai Hospice Casa Speranței Brașov.

De Andreea Archip,

Vlad Truță ascultă bucuros concertul lui Carlas Dreams. Pe obraz are buzele roz ale artistei americane Nicole Scherzinger, care l-a pupat apăsat după ce și-a terminat recitalul de la Cerbul de Aur 2018. Vlad a ajuns la concert cu o prietenă de familie, fiindcă avea nevoie de însoțitor, iar Elena Mihai îl însoțește uneori. Băiatul imobilizat într-un scaun cu rotile este crescut de bunica sa. „Eu sunt o prietenă bună a mamei lui, care, din păcate, nu mai e printre noi și sunt o apropiată de familie care am bucuria să-i fiu alături din când în când”, spune Elena, emoționată.

A fost o noapte specială pentru ei.

Fiindcă stăteau în primul rând, fiind în scaun rulant, Nicole Scherzinger i-a remarcat de la început și a vrut să-i cunoască. După recital au fost conduși în culise de stafful cântăreței.

„A fost neașteptat, super, toți tremurau, și ei, și noi, efectiv emoțiile ne-au depășit, ne tremurau picioarele foarte tare, a fost foarte frumos, impresionat. Nicole s-a bucurat să-i cunoască, s-a bucurat că ei o plac atât de mult, că o iubesc și ne-a mulțumit foarte mult”, povestește Elena Mihai.

Ministerul Sănătății, reacție în cazul doctorului filmat în timp ce operează fără echipament de protecție
Recomandări

Ministerul Sănătății, reacție în cazul doctorului filmat în timp ce operează fără echipament de protecție

 

A fost cu atât mai mult o seară specială cu cât nici nu se gândeau că vor ajunge la Cerbul de Aur. Au primit niște invitații în ultimul moment. „A fost cred că destinul, o chestie de ultim moment, neașteptat, nici nu mă gândeam de dimineață că o să ajung aici. Pur și simplu a venit ocazia spre seară și am ajuns aici. O invitație din partea prietenului meu Vlad să îl însoțesc și să îi fac această bucurie”, mai spune Elena.

Vlad este prea emoționat să vorbească, dar zâmbește larg și ridică două degete în semn de victorie. Nici în ruptul capului nu-i trece să șteargă urmele rujului de pe obraz. „Vlad nu cred că va șterge prea curând sărutul lui Nicole. Nu cred că vor crede prietenii lui, dar eu voi confirma. A fost foarte emoționat. Pentru noi a fost ceva foarte special, o seară binecuvântată și suntem recunoscători”, mai spune femeia.

Nicole Scherzinger a susținut un recital în cadrul serii de gală de la Festivalul Cerbul de Aur 2018. Surse neoficiale susțin că artista ar fi avut un onorariu de 300.000 de euro pentru spectacolul de la Brașov.

VIDEO: Cosmin Nistor


CITEȘTE ȘI: 

Close
Închide
  Close