Mergi direct la conținut »
CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA/ Englezii pariază pe orice e legat de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce pălărie va purta Regina (VIDEO)
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA/ Englezii pariază pe orice e legat de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce pălărie va purta Regina (VIDEO)

CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA/ Englezii pariază pe orice e legat de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce pălărie va purta Regina (VIDEO)

Andreea Archip, trimisul special al Libertatea, are deja primele impresii din Londra care, încă discret la acest moment, se pregătește de sărbătoare. E drept, londonezii sunt puțin supărați pe decizia Casei Regale de a fixa data nunții într-o sâmbătă, față de celelalte nunți regale care, de-a lungul vremii, erau alese în timpul săptămânii și veneau, implicit, cu o zi liberă! Totuși, englezii abia așteaptă nunta Prințulul Harry (33 ani) cu americanca Meghan Markle (36 ani)!

Libertatea.ro va transmite sâmbătă, în timpul nunții dintre Prințul Harry și Meghan Markle, cele mai importante momente de la evenimentul anului în Marea Britanie. Andreea Archip, trimisul special al Libertatea în Londra, vă va oferi toate detaliile despre nunta regală, dar și cum petrece poporul englez. 

Sunt chioșcuri cu stegulețe, fotografii ale cuplului și suveniruri la aproape fiecare colț de stradă. Toate ziarele scriu numai despre nuntă, toacă și întorc pe toate părțile toate detaliile. Dar principala îndeletnicire a englezilor par a fi, zilele astea, pariurile.

Se pariază pe orice e legat de nuntă”, relatează Andreea Archip, trimisul special al Libertatea la Londra.Marele pariu e pe culoarea pălăriei pe care o va purta regina. De obicei alege cele mai puternice culori, un bun exemplu a fost nunta anterioară, a Prințului William cu Kate Middleton, când a purtat una vernil cu care a făcut senzație. Acum se pariază masiv pe verde, dar nici rozul nu e exclus!

Chiar dacă mai sunt două zile până la eveniment, spiritul sărbătorii începe să să facă simțit. ”Dar  londonezii sunt putin supărați pentru că nunta are loc sâmbătă și nu în timpul săptîmânii, așa cum au avut loc toate celelalte nunți (cea a lui Charles cu Diana a avut loc într-o miercuri, iar cea a lui William cu Kate a fost într-o vineri). De fiecare dată când e o nuntă regală, englezii primesc o zi liberă, dar acum vor avea parte de această mică bucurie. Totuși, de mâine seară va fi explozie pe străzi pentru că, deși nu primesc o zi liberă, englezii vor avea mai mult timp de petrecut în pub-uri, pentru că programul acestora  va fi  extins cu două ore, până la ora 1 noaptea, și vineri, și sâmbătă seara”, povestește Andreea.

Șeful Secției de Chirurgie din Spitalul Deva și-a scos nevasta din carantină pe barba lui
Recomandări

Șeful Secției de Chirurgie din Spitalul Deva și-a scos nevasta din carantină pe barba lui

 
Câți bani câștigă Marea Britanie de pe urma nunții Prințului Harry cu Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle

2600 invitați oficiali sunt așteptați la nuntă, unii la ceremonia religioasă, alții în gradene, foarte mulți însă în public. ”Foarte importantă este organizarea, la metrou sunt foarte multe afișe care avertizează că sâmbătă va fi foarte aglomerat, iar cei care vor să asiste la nuntă trebuie să plece mult mai devreme de acasă ca să ajungă în timp util. Televiziunile și presa în general e în fierbere. Primele transmisii vor începe înca de la ora 5 dimineata (ora 7, ora României) și totul este programat cu mare exactitate, pe ore, ba chiar în momentele importante pe minute.”, transmite corespondentul Libertatea.

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea
Recomandări

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea

 

Un alt subiect fierbinte în presa londoneză, menționează reporterul Libertatea, a fost cel legat de domnițoarele de onoare ale lui Meghan, dar și decizia finală luată de aceasta, de a fi însoțită la intrarea în capelă de copii, o adevărată ieșire din tradițiile Casei Regale.

Mai sunt si alte exceptii, una dintre ele legată de ceremonia religioasă. Pentru că Meghan Markle este feministă convinsă, pasajul din ceremonia religioasă în care e menționat că femeile sunt supuse bărbatului și trebuie să-l slujească, nu va fi rostit.

Ramâneti pe libertatea.ro și veți afla cât mai multe detalii despre nunta regală, dar ăi cum petrece poporul englez la acest mult așteptat eveniment.


CITEȘTE ȘI

  ”Viața secretă a vedetelor: Meghan Markle si prințul Harry. Nunta secolului”, la toate chioșcurile de ziare, doar 14,99 lei.

Close
Închide
  Close