MENIU CAUTĂ
, de Oana Tonca

„Cortina a căzut aici, dar sigur Mica va juca un rol de zână acolo sus!” MESAJE IMPRESIONANTE

Distribuie

Astăzi, Mica (Michaela Niculescu) va fi îngropată la cimitirul Andronache din Bucureşti, după ce sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus, timp de două zile, la capela bisericii Sfântul Gheorghe din Bucureşti.
Pe pagina de Facebook a regretatei Mica de la Abracadabra, cât şi pe cele ale colegilor ei din trupa Magicianului, cei care au îndrăgit-o pe Michaela Niculescu au scris mesaje impresionante. Vă redăm câteva mai jos:
„Cortina a cazut aici…dar sigur Mica va juca un rol de zana acolo sus…..sigur Mica nu ar fi vrut sa ne vada asa….e pacat ca ii redescoperim pe eroii copilariei noastre prea tarziu…..Draga Mica iti multumesc pentru cea mai frumoasa copilarie…Odihneste-te in pace si alina durerea din sufletele parintilor si prietenilor tai!….”, scrie Alexandra S.
„Multumesc Mica pentru atâtea zambete aduse pe chipul meu fiind copil, multumesc Mica pentru ca ne ai făcut sa nu uitam de copilărie si acolo unde esti fie ca Dzeu sa pună pe chipul tau un zambet de liniște si sa te odihnesti in pace!sa ți fie drumul luminat si nu te vom uita niciodată!”, scrie Cristina M.
„O să-mi fie dor de ea şi de unicitatea ei. A fost o persoană adorabilă. Sper că este pe drumul spre Rai”, a scris Robert C.
Mica, pe numele ei Michaela Niculescu, a făcut parte 10 ani din echipa „Magicianului” Mihai Râlea, de la „Abracadabra”.
Michaela Niculescu a urmat Facultatea de Limbi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. A fost traducător, redactor şi producator în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT. Şi tocmai ăsta ar fi fost păcatul ei: munca titanică şi orele puţine de odihnă şi-ar fi pus amprenta pe sănătatatea tinerei.

Mica a știut de un an că o boală necruţătoare îi macină ficatul, şi-a dus povara în tăcere, cu zâmbetul pe buze și nu s-a plâns nimănui,  nici prietenilor apropiaţi, nici părinţilor. În luna ianuarie a ajuns de urgență la spital și a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, iar joi trupul plăpând i-a cedat.

CITEŞTE ŞI

  • MICA, gânduri şi amintiri în 2010. TEXTUL care îi EMOŢIONEAZĂ acum pe toţi cei care au iubit-o
  • Află când și unde va fi ÎNMORMÂNTATĂ Mica de la Abracadabra!
  • Cum s-au derulat ULTIMELE CLIPE din VIAȚA MICĂI! MĂRTURIILE CUTREMURĂTOARE ale TATĂLUI frumoasei de la ABRACADABRA!
  • Mica a fost deconectată de la aparate abia la două ore de la deces
  • Mica de la „Abracadabra” i s-a arătat Danei Rogoz în vis. Află ce i-a spus!
  • UN MICROB luat din SPITAL, ADEVĂRATA CAUZĂ a MORȚII MICĂI? Vezi ce spune TATĂL FETEI!
  • Boala îngrozitoare care a ucis-o pe Mica a făcut şi alte victime în rândul vedetelor

Citește mai multe despre Michaela Niculescu și Michaela Niculescu pe Libertatea.

Comentarii