Mergi direct la conținut »
Cristina Șișcanu a început un program de remodelare corporală. "Vor fi mulțumite și doamnele hater-iste. Niște nefericite, din păcate"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cristina Șișcanu a început un program de remodelare corporală. „Vor fi mulțumite și doamnele hater-iste. Niște nefericite, din păcate”

Cristina Șișcanu și-a propus să arate din ce în ce mai bine, astfel că a început un program de remodelare corporală.

De Dana Aramă,

După ce a devenit mămică pentru prima oară, jurnalista Cristina Șișcanu a reușit să revină rapid la silueta de dinainte de naștere și a slăbit peste 20 de kilograme.

Deși arată cât se poate de bine, Cristina Șișcanu își dorește și mai mult. Astfel că partenera de viață a fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu a început un program de remodelare corporală.

Ea și-a anunțat prietenii virtuali despre acest lucru, dar a ținut și să le transmită un mesaj celor care au criticat-o după ce s-a afișat în costum de baie în timpul vacanței pe care a petrecut-o recent în Grecia.

„Am început un program de remodelare corporală care include mai multe proceduri pe care le voi dezvălui treptat. În sfarsit vor fi mulțumite și doamnele hater-iste după părerea cărora o femeie nu ar trebui să se expună în costum de baie dacă nu are 90-60-90… Niste nefericite, din păcate…”, a anunțat Cristina Șișcanu.

De curând, Cristina Șișcanu le-a dat o replică dură celor care au comentat despre felul în care arată.

„Îmi critică aspectul fizic până la cel mai mic firicel de păr care nici cu lupa nu se vede! Femei nebune, de ce vă automutilați sufletește? Ce ați pățit de ați adunat atâta răutate?”, le răspundea atunci Cristina Șișcanu celor care o atacau.


Citește și: REZULTATE TITULARIZARE 2018. S-au afișat notele la examenul de titularizare


 

Close
Închide
  Close