Mergi direct la conținut »
Cristina Șișcanu și fetița ei, îmbrăcate la fel. Ce costume de baie au avut mama și fiica | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Șișcanu și fetița ei, îmbrăcate la fel. Ce costume de baie au avut mama și fiica | VIDEO

Cristina Șișcanu și fetița ei, îmbrăcate la fel. Ce costume de baie au avut mama și fiica | VIDEO

Cristina Șișcanu se află în vacanță, alături de familia sa. vedeta s-a afișat alături de fetița sa, Petra, îmbrăcate în costume de baie identice.

De Dana Aramă,

Petra, fiica fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu și a jurnalistei Cristina Șișcanu este pe zi ce trece mai simpatică. Micuța se află în vacanță cu părinții ei. Cristina Șișcanu a ales să-și îmbrace fetița la plajă la fel ca ea, astfel că cele două au purtat costume de baie identice.

Într-o înregistrare video, jurnașlista și fetița sa apar în costume de culoare roz, în timp ce într-o fotografie mama și fiica poartă costume de baie negre cu un model roz pal în partea de sus.

„Ce-mi place că vă îmbrăcați la fel. Sunteți superbe!”, „Frumoase. Așa da!”, „Frumoasă imagine’, „Wow! M-ați dat pe spate”, „Perfecte!”, „Cum se poate așa ceva? Sunteți superbe!”, „Minunate!”, „Măi frumoaselor, v-ați asortat”, „Super”, „Superbe!’, „Adorabile„, au fost complimentate Cristina Șișcanu și fetița ei.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.


Citește și:

Nicio anchetă la liceul din Sascut, în cazul elevilor aduși la mitingul PSD din Iași, deși ministrul Educației știe că e în curs

Close
Închide
  Close