Mergi direct la conținut »
Cristina Spătar face orice pentru copiii ei. ”Le-am luat un animal împotriva voinței tatălui lor”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Spătar face orice pentru copiii ei. ”Le-am luat un animal împotriva voinței tatălui lor”

Cristina Spătar face orice pentru copiii ei. ”Le-am luat un animal împotriva voinței tatălui lor”

Cristina Spătar ține atât de mult la cei doi copii ai săi încât face orice de dragul acestora.

De Dana Aramă,

Cântăreața Cristina Spătar, care este mama a doi copii, povestește în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” , difuzatã sâmbãtã, de la ora 13:00, la Antena Stars, cum a ajuns să aibă pisică în casă, deși soțul ei nu a fost deloc de acord cu acest lucru.
”Niciodată tatăl copiilor nu și-a dorit un animăluț în casă, dar noi, împotriva voinței lui, ne-am trezit cu o pisicuță. Niște vecini de-ai noștri au avut o pisică și a făcut puiuți. Și Aida făcea ce făcea și mergea la puiuți. Și tot ne ruga și pe mine, și pe bonă și pe taică-su. Și uite așa, până la urmă, și-au ales o pisicuță”, spune Cristina Spătar, care a divorțat de Alin Ionescu.


Artista mărturisește că deși nici ea nu s-a gândit niciodată că vor avea o pisică în casă, acum s-a atașat foarte tare de mica felină.
”E foarte isteață, nu mă așteptam. Chiar zilele trecute eram foarte supărată, plângeam. Mai am și eu momente din astea când nu-mi merg lucrurile așa cum vreau. Și ea a venit la mine, s-a așezat pe pieptul meu și îmă dădea ochelarii deoparte cu capul ei. Chiar m-a surprins”, a povestit Cristina Spătar.


Citește și: VIDEO/ România, țara adoptivă pentru muncitorii din Asia. Importăm forță de muncă din Sri Lanka şi Vietnam


 

Close
Închide
  Close