Mergi direct la conținut »
Cristina Spătar, imagine emoționantă la mormântul mamei sale. „Știu că ești lângă mine”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Spătar, imagine emoționantă la mormântul mamei sale. „Știu că ești lângă mine”

Cristina Spătar, imagine emoționantă la mormântul mamei sale. „Știu că ești lângă mine”

Cristina Spătar și-a pierdut mama în urmă cu mulți ani, însă durerea nu a dispărut niciodată. Artista merge regulat la mormântul femeii, iar de data asta și-a surprins fanii cu o imagine, alături de care a scris un mesaj emoționant.

Angela Spătar s-a stins din viață din cauza cancerului de colon, în 1997, chiar în brațele fiicei sale? ………..știu că ești lângă mine”, a scris Cristina pe contul de socializare, în dreptul fotografiei.

„Mama mea a murit când eu aveam cea mai mare nevoie de ea. După trei ani de luptă cu boala asta păcătoasă, s-a stins la vârsta de 42 de ani, chiar în braţele mele. Aveam 24 de ani şi îmi amintesc cum plângeam şi cât de tare m-a durut treaba asta. Pentru mine a fost groaznic să văd cum pierd stâlpul de bază al existenţei mele. Şi acum o simt aproape, însă un rol important îl are şi fosta mea soacră.”, a declarat artista în urmă cu ceva timp, potrivit Click. Cristina Spătar a dezvăluit recent că are un iubit, însă nu a dat detalii despre relația lor.

Citește și

„Adriana Nedelea LA FIX” | Medicii din Spitalul Județean Târgoviște, trimiși de manager la mitingul PSD de duminică. Managerul: „Ar trebui ca să mai și mulțumim!”

Close
Închide
  Close