MENIU CAUTĂ
05 Aug. 2018 14:27

Cu cine a dansat Mihai Petre la Untold 2018. Pe ea o consideră cea mai bună dansatoare dintre vedete

Distribuie

Binecunoscutul dansator și coregraf Mihai Petre a participat la Untold, acolo unde s-a întâlnit cu o foarte bună prietenă, pe care, de altfel, o consideră cea mai bună dansatoare din rândul vedetelor din showbiz-ul românesc.

Festivalul UNTOLD 2018 se desfăşoară în perioada 2-5 august 2018 la Cluj-Napoca. În cadrul festivalului, nume mari din indstria muzicală internațională au urcat pe scenă. La festival au participat și numeroase vedete de la noi, printre care s-a aflat și prezentatoarea de televiziune Andreea Esca. Acolo, Andreea Esca a dat nas în nas cu dansatorul și coregraful Mihai Petre, împreună cu care a fost surprinsă într-o fotografie în timp ce dansau.

„Păi nu dansăm noi la #untold ca în generală? @andreeaesca ??? @douglaslormand photo #dinți”, a comentat Mihai Petre în dreptul imaginii pe care a postat-o pe o rețea de socializare.

De altfel, despre Andreea Esca, Mihai Petre spunea într-un interviu recent că este cea mai bună dansatoare dintre vedetele din showbiz-ul românesc.

„Cu Andreea Esca dansez foarte mult la petreceri, are o energie aparte… Andreea Esca are o energie foarte bună pentru dans, e fantastică. Are ritm, carismă. Am dansat de multe ori cu ea și e o bucurie de fiecare dată. Are șanse cu dansul, nu glumesc. E foarte bună, cea mai bună în ceea ce face', afirma celebrul coregraf.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. Fesul și interesul lui Iohannis, la Consiliul Național al PNL


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii