Mergi direct la conținut »
Cum au reacționat fanii la o fotografie în care Delia apare alături de soțul ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum au reacționat fanii la o fotografie în care Delia apare alături de soțul ei

Cum au reacționat fanii la o fotografie în care Delia apare alături de soțul ei

Delia a postat în mediul online o fotografie în care apare alături de partenerul ei de viață, Răzvan. Imediat au apărut reacțiile fanilor.

De Dana Aramă,

Delia se află în vacanță în Thailanda, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. pe contul ei de Instagram, artista a publicat numeroase fotografii cu peisajele din Thailanda, dar și o imagine în care apare alături de partenerul ei de viață.

„Îmi place maxim de voi”, „Doi oameni foarte frumoși”, „nebuni frumoși”, „Sunteți caraghioși, dar simpatici foc”, „Un cuplu minunat, vă potriviți de minune!”, „Ce șuviță rebelă are soțu'”, „Cel mai frumos cuplu, cei mai frumoșți oameni și cei mai adevărați”, au reacționat internauții la vederea imaginii.

Delia, în vârstă de 37 de ani, este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Artista are în spate o carieră impresionantă. În perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat alte 3 albume. În prezent este jurat în cadrul „X Factor”, emisiune difuzată de postul de televiziune Antena 1. În plan personal, Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu din anul 2012.

Citește și: PAH îl acuză pe șeful DIICOT Felix Bănilă că minte în privința capturilor de droguri! „Această formidabilă abureală”

 

Close
Închide
  Close