Mergi direct la conținut »
Cum a fost Mihai Constantinescu prins în pat cu Anastasia Lazariuc. "Ea se simțea învingătoare, iar el era fâsticit ca un copil prins cu tema copiată"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a fost Mihai Constantinescu prins în pat cu Anastasia Lazariuc. "Ea se simțea învingătoare, iar el era fâsticit ca un copil prins cu tema copiată"

Cum a fost Mihai Constantinescu prins în pat cu Anastasia Lazariuc. „Ea se simțea învingătoare, iar el era fâsticit ca un copil prins cu tema copiată”

Despre relația dintre Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc s-au făcut numeroase comentarii de-a lungul anilor. Cei doi au trecut printr-un moment jenant, când au fost surprinși în pat.

De Dana Aramă,

 

Celebrii cântăreți Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc au format un cuplu pe scenă ani de zile, cuplu care a fost foarte îndrăgit de spectatori. Despre cei doi artiști s-a spus că ar fi trăit o poveste de dragoste. Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc au fost protagoniștii unui moment neplăcut în urmă cu ani, când au fost surprinși în pat de fosta parteneră de viață a cântărețului, Mihaela.

Episodul a avut loc în 1990, când Mihaela s-a întors acasă și i-a găsit pe cei doi î dormitor.

„M-am întors acasă dimineață și îi spusesem lui Mihai să nu vină să mă ia, pentru că era frig în aeroport și nu voiam să răcească. Când am intrat în casă, ea era pe patul meu, abia ieșită din duș, cu halatul meu de baie, cu părul strâns cu clamele mele, cu papucii mei. Și lângă ea, în pat, era, somnoros, bărbatul meu. Ea, la 6 dimineață, mi-a zâmbit și mi-a spus: „Bună dimineață, musafir de dimineață!”.

N-am să uit niciodată aceste cuvinte. Ea se simțea învingătoare, iar Mihai era fâsticit ca un copil prins cu tema copiată. Iar eu eram împietrită de durere. În acea zi s-a întîmplat ceea ce nu credeam să se întâmple vreodată. Iubirea noastră s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Am realizat că Mihai, pentru prima oară de cînd ne cunoșteam, se îndrăgostise. El a iubit-o mult. Au fost împreună 10 ani. El a adus-o în țară, i-a obținut cetățenia, a obținut casă pentru ea și copiii ei, s-a ocupat de carieră ei, Anastasia Lazariuc este ceea ce este astăzi pentru că a existat Mihai Constantinescu.

Dar mă bucur pentru el că a reușit să se rupă din această relație pentru că, în ciuda tuturor păcatelor lui, Mihai este un om sensibil, care are nevoie lângă el de o femeie care să-l înțeleagă”, a povestit Mihaela Constantinescu într-un interviu acordat cu câțiva ani în urmă revistei Tango.

„Venise un prieten din Germania și Anastasia era distrusă. Ea venise la mine cu șoferul. Erau patru oameni de culcat în două paturi și o canapea. Prietenul meu din Germania dormea într-un pat, șoferul – pe canapea. Rămânea să o culc pe Anastasia în pat și eu în cadă. Așa că ne-am culcat în același pat. A fost cea mai nevinovată noapte”, dădea amănunte Mihai Constantinescu despre noaptea respectivă, potrivit click.ro.

O tânără operată de alt chirurg decât i se promisese s-a ales cu o complicație pe viață: «Am fost un experiment»
Recomandări

O tânără operată de alt chirurg decât i se promisese s-a ales cu o complicație pe viață: «Am fost un experiment»

 

„Un moment penibil, pe care nu o să mi-l iert niciodată, mai ales că am insitat foarte tare să plec cu taxiul. În noaptea aia nu s-a întâmplat nimic între noi”, explica Anastasia Lazariuc la emisiunea Wowbiz.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din generația de aur a muzicii ușoare românești. A făcut un cuplu pe scenă, timp de mulți ani, cu interpreta de muzică ușoară Anastasia Lazariuc. În ultima perioadă de timp, Mihai Constantinescu s-a confruntat cu probleme de sănătate. A fost căsătorit cu Mihaela Constantinescu. În prezent, artistul formează o familie alături de Simona Secrier.

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist

Close
Închide
  Close