MENIU CAUTĂ
16 Iul. 2013 15:30 , de Simona Josan

CUM I-A PĂCĂLIT MARCEL PRODAN pe ”ȘEFII” MUZICII INTERNAȚIONALE! Dacă s-ar fi ȘTIUT, ar mai fi FOST ALEXANDRA STAN chemată să cânte pe marile scene din lume?

Distribuie

Alexandra Stan (24 de ani) a cântat pe cele mai tari scene din Statele Unite ale Americii și din Europa, însă un detaliu le-a scăpat din vedere organizatorilor care au pus la punct aceste evenimente de anvergură. Conform unui oficial din cadrul Comisiei de atestare a impresarilor din Ministerul Culturii, Marcel Prodan (33 de ani) nu ar fi deținut documentele legale pentru a fi managerul Alexandrei Stan. Cu alte cuvinte, acesta încasa bani în calitate de impresar, fără a fi în conformitate cu prevederile legale.
El n-avea atestat şi n-avea dreptul să încheie un contract fără licenţă. A încălcat legea. Mai sunt impresari pe piaţă care lucrează fără licenţă, dar nu e vina lor, ci a artiştilor. Dacă Marcel Prodan avea atestat şi Alexandra Stan nu îşi primea banii, ea putea face o plângere la Ministerul Culturii, la comisia de impresariere, şi noi îi ridicam atestatul şi primea şi o amendă. Fără atestat nu se lucrează, nu ai voie să închei contracte în numele artistului', a declarat Niki Constantinescu, membru în comisia de atestare a impresarilor de la Ministerul Culturii. pentru ziarulring.ro.
În același timp, Constantiescu, la rândul său impresar, a precizat că ar lucra cu Alexandra Stan.
„Eu, ca şi impresar, aş semna cu Alexandra Stan. În privinţa onorariului ei, nu mă pot pronunţa pentru că depinde de mai mulţi factori, ar trebui făcută o statistică să vedem unde o putem clasa pe piaţă, la ce preţ, că nu poţi spune un tarif care să nu fie real pentru că altfel pierzi contractele”, a adăugat el.
Alexandra Stan a fost bătută crunt la începutul lui iunie de managerul ei, în urma unor certuri legate de bani. După ce a fost lovită, solista a coborât din mașina în care avea loc cearta, discuția aprinsă a continuat și pe marginea drumului, managerul ei fiind la fel de agresiv ca și până atunci. Norocul vedetei a fost că exact în acel moment pe lângă ei a trecut un echipaj al poliției, care a salvat-o din mâinile agresorului.
Pentru a justifica absența Alexandrei Stan de la concerte în acel weekend, Marcel Prodan a postat pe contul de Facebook al solistei un anunț fals în care susținea că aceasta a avut un accident. „Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. În prezent se recuperează. Vom reveni cu informații”, a anunțat managerul pe pagina ei oficială de Facebook, fără a preciza despre ce fel de incident este vorba.
Citește și:

  • Alexandra Stan a primit o VESTE MINUNATĂ după o perioadă NEAGRĂ
  • ALEXANDRA STAN, DISPERATĂ SĂ URCE pe SCENĂ, deși MEDICII i-au INTERZIS! Vezi ce vrea să facă SOLISTA!
Comentarii