MENIU CAUTĂ

Cum l-a provocat Anda Adam pe fostul ei iubit, Victor Slav. „Nu mă supăr”

Distribuie

Cântăreața Anda Adam i-a lansat o povocare fostului ei iubit, prezentatorul de televiziune Victor Slav, la emisiunea pe care acesta o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Anda Adam și Victor Slav au format un cuplu ani de zile, însă când toată lumea se aștepta ca aceștia să ajungă la altar s-au despărțit. Separarea lor s-a produs în anul 2012, ulterior fiecare dintre cei doi văzându-și de viață și formând o familie cu altcineva.

Luni seară, Anda Adam a fost invitată la emisiunea pe care fostul ei iubit, Victor Slav, o moderează la postul de televiziune Kanal D, alături de Andreea Mantea.

La show-ul respectiv, Anda Adam a vorbit despre participarea sa la concursul Exatlon România. Blonda a purtat un tricoul de culoare neagră, inscripționat cu mesajul „Poate fata”.


Cântăreața i-a lansat o provocare în direct fostului ei iubit.

Glumind cu Victor Slav, Anda Adam i-a spus acestuia că poate să poarte și el un tricou incripționat cu mesajul „Poate băiatul”.

 „Poți și tu să porți, nu mă supăr”, i-a spus Anda Adam lui Victor Slav, menționând că a scos o colecție de tricouri cu astfel de mesaje.


Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd


 

Citește mai multe despre provocare pe Libertatea.

Comentarii