MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

Cum s-au derulat ULTIMELE CLIPE din VIAȚA MICĂI! MĂRTURIILE CUTREMURĂTOARE ale TATĂLUI frumoasei de la ABRACADABRA!

Distribuie

Mica de la Abracadabra a murit, joi, la Spitalul Fundeni din Capitală, în urma unui şoc hemoragic. Michaela s-a stins la doar 31 de ani, în urma unei boli crunte de care aflase abia anul trecut. Înainte să treacă în neființă, tânăra a avut parte de împărtășania unui preot, dar și de prezența persoanelor celor mai dragi ei: tatăl și colegii de la Abracadabra.
Distrus de durere, bărbatul a povestit cum s-au derulat ultimele clipe din viața celei mai dragi ființe din viața lui.
„Este unicul copil pe care îl am, n-am mai mulți. Doresc ca toți părinții să se bucure de copiii lor. Nici dușmanilor nu le doresc să treaca prin ce trec eu. L-am găsit pe preot acolo în genunchi făcându-i slujba. Deja era sedată. A mai făcut încă o rugăciune, a pupat-o pe frunte, eu am pupat-o pe picioare. Mi-a zis domnul doctor: „S-a terminat vizita, mai e foarte puțin”. Am reușit să-i introduc pe Marian Rîlea, pe Ducu, pe Dana Rogoz, pe prietenul ei. Au intrat unul câte unul și au ieșit cu lacrimi în ochi”, a spus părintele printre lacrimi, conform RTV.net.

A dat succesul scenei pe studiu

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, după 10 ani de activitate în echipa Magicianului (începând din 1991), Mica şi-a dedicat tot timpul studiilor, reuşind să obţină două doctorate. După ce a lucrat ca traducător, redactor şi producător la Humanitas, a devenit lector universitar şi s-a angajat la IBM.
Nu a vrut niciodată să accepte diagnosticul crunt pus de medici şi -sa luptat singură cu boala, până ce aceasta a doborât-o, joi, 14 martie.
Abracadabra este numele unei emisiuni pentru copii ce a debutat în 1990 pe postul TVR1. După 1996, Abracadrabra s-a mutat pe postul PRO TV, unde a fost difuzată până în 2001, după care PRO TV a difuzat reluări timp de un an. Emisiunea a luat primul premiu internațional la Blagoevgrad-Bulgaria iar mai târziu filmul Ruxandrei și al lui Florin „O zi cu Alexandra” a obținut Marele Premiu și Premiul Juriului la „Prix Danube” la Bratislava”! In lumea programelor pentru copiii „Prix Jeunesse”de la Munchen și „Prix Danube”echivalau ca nivel cu Cannes și Veneția pentru cinema.
 

Citește mai multe despre Michaela Niculescu și Michaela Niculescu pe Libertatea.

Comentarii