Mergi direct la conținut »
Cum s-a schimbat viața Danei Săvuică după divorț. Vedeta iubește din nou. “Ne bucurăm de clipe frumoase“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum s-a schimbat viața Danei Săvuică după divorț. Vedeta iubește din nou. “Ne bucurăm de clipe frumoase“

Cum s-a schimbat viața Danei Săvuică după divorț. Vedeta iubește din nou. “Ne bucurăm de clipe frumoase“

Dana Săvuică și soțul ei au divorțat după 26 de ani de căsnicie, iar acum aceasta iubește din nou. Vedeta a povestit pentru VIVA! cum s-a schimbat viața ei în ultima perioadă și mărturisește că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat, pe care preferă să îl țină departe de ochii curioșilor.

„Nu e vorba de refăcut viața. Viața e a mea și viața continuă. Nu e o chestie de a reface viața, ci de a-ți reface prioritățile în viață. Eu sunt foarte ok, pentru că mă bucur de viață. Am o grămadă de proiecte care mă țin ocupată, călătoresc foarte mult. Fac ceea ce îmi place. Fiica mea îmi urmărește oarecum mișcările și îmi urmează unele drumuri”, a declarat Dana Săvuică pentru VIVA!.

După ce a devenit o femeie singură, la o perioadă, în viața vedetei a apărut un bărbat care a reușit să o facă din nou fericită.  „Partea aceasta a vieții mele vreau să o țin oarecum intimă, pentru că eu nu mă feresc, dar din respect pentru cei din jurul meu. E mai bine să fiu discretă. Acel bărbat există în continuare în viața mea și ne bucurăm foarte tare împreună de clipe foarte frumoase. Sunt și eu o femeie la o vârstă la care pot spune că poate trăi așa cum își dorește. E o relație discretă și așa și trebuie să rămână”, a mai spus vedeta.

Citește și

Recomandările culturale ale săptămânii. De la o piesă de teatru cu o bunică singură, la un film japonez despre familii cu probleme ca ale noastre

 

Close
Închide
  Close