MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 12:34

Cum se comportă Sanda Ladoși cu copiii ei. „Nu prea i-am cocoloșit niciodată” | FOTO

Distribuie

Cântăreața Sanda Ladoși a afirmat că nu și-a cocoloșit niciodată cei doi copii, preferând ca aceștia să fie independenți.

Sanda Ladoși a fost invitată la emisiunea Vorbește lumea, alături de fiica sa, Ioana. Artista a făcut declarații despre vacanța sa, despre locul de muncă, dar și despre viața sa de familie și despre cei doi copii ai săi.

„Am muncit aproape toată vara. Mi-am permis să îmi iau opt zile de concediu. Ne-am dus la mare. Am rămas în România, mi s-a părut mult mai safe (n.r. sigur) la câte s-au întâmplat…
Ioana face mult sport, o moștenește pe mama. Eu m-am dus la plajă, ei au rămas la piscină. Fiului meu, Bogdan, îi place foarte mult în apă, îi plac săriturile. Nu prea i-am cocoloșit niciodată. Eu cred că e bine să fie independenți. Am reușit să le ofer și lor ce am avut eu în copilărie”, a mărturisit cântăreața Sanda Ladoși.
„Am mers la munte, apoi am mers în tabără. Fac baschet și gimnastică. Am fost și în cantonament. Mă trezeam la șapte. Bogdan a fost tot la fel ca mine, în cantonament. Aveam voie o oră cu telefonul. Încep școala marți, sunt entuziasmată. Îmi place la școală”, a afirmat fiica artistei, Ioana, care este o puștoaică foarte frumoasă.


Sanda Ladoși, care este director artistic la Circul Globus, a vorbit și despre munca sa.

„Muncesc mult pe toate părțile. Pregătim o premieră la circ. Suntem îndrăzneți. ne formăm echipe competente care pe felia sa își face foarte bine treaba. Am artiști extraordinari în această instituție. Suntem sprijiniți de stat. Ne dorim calitate. se muncește foarte mult, cu multă dedicație… Trebuie să schimbăm o mentalitate, e foarte greu. Nu ne așteptăm să se întâmple peste napte acest lucru. Cred că e vorba de implicare în primul rând”, a explicat vedeta.


Citește și: Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica


 

Citește mai multe despre circul Globus, Copii și ioana pe Libertatea.

Comentarii