Mergi direct la conținut »
Cum se descurcă Corneliu Oană cu copiii lui Brigitte Sfăt, în lipsa acesteia. "N-am experiență cu cei mici, dar..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum se descurcă Corneliu Oană cu copiii lui Brigitte Sfăt, în lipsa acesteia. "N-am experiență cu cei mici, dar..."

Cum se descurcă Corneliu Oană cu copiii lui Brigitte Sfăt, în lipsa acesteia. „N-am experiență cu cei mici, dar…”

În lipsa iubitei sale, Brigitte Sfăt, Corneliu Oană este cel care se ocupă de copiii acesteia. Partenerul de viață al vedetei a explicat cum se descurcă.

De Dana Aramă,

Brigitte Sfăt este una dintre vedetele care fac parte din show-ul Ferma, astfel că se află departe de familia sa. Partenerul său de viață, Corneliu Oană, a explicat, pentru click.ro, cum se descurcă cu cei doi copii ai iubitei lui, Robert (18 ani) și Sara (14 ani).

 „Administrez magazinul şi afacerile ei, am grijă de copii, Sara şi Roby, şi locuiesc în Pipera. N-am experienţă cu cei mici, dar nu încerc să le fiu părinte, ci prieten.

Sunt destul de mari şi de ascultători. Pleacă dimineaţa la şcoală cu şoferul, apoi mă sună când ajung acasă. De obicei, mănâncă acasă.

Învăţ de pe internet şi le gătesc sănătos când am timp, le-am făcut şi prăjituri. Le fac toate poftele.

O ajut uneori la teme pe Sara, iar cu Roby n-am ce teme să fac, pentru că e mare. Nimic nu e greu dacă le faci pentru persoana iubită”, a spus Corneliu Oană.

Citește și: Ce mai cumpără la suprapreț un spital din România: Marmită de patru ori mai scumpă, spirometru umflat de trei ori, ouă și ulei la preț dublu!

 

 

Close
Închide
  Close