Mergi direct la conținut »
Dana Roba și-a creștinat fata cea mică. Botez cu 3.000 de oameni / FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dana Roba și-a creștinat fata cea mică. Botez cu 3.000 de oameni / FOTO

Dana Roba și-a creștinat fata cea mică. Botez cu 3.000 de oameni / FOTO

Dana Roba, fosta amantă a manelistului Nicolae Guță, și-a creștinat cea de-a doua fetiță. Botezul a fost unul de super fițe.

De Dana Aramă,

După o perioadă agitată, Dana Roba s-a așezat la casa ei în anul 2016, când s-a căsătorit. Anul acesta, Dana Roba a devenit mămică pentru a doua oară. Are două fetițe superbe, de care este foarte mândră și pentru care ar face orice.

Zilele acestea, cea care i-a fost iubită celebrului cântăreț de manele Nicolae Guță și-a creștinat fiica cea mică, iar botezul Cassandrei, care a avut loc la Timișoara, a fost unul de fițe, cu mii de invitați, după cum a detaliat Dana Roba la o emisiune de televiziune de la postul Antena Stars.


„Mi-am îmbrăcat fetița în rochie de mireasă la botez. Au fost 3 000 de oameni, biserica era foarte încăpătoare, a fost foarte frumos. Am avut nași. Au adus cadouri, plicuri, fiecare cum a dorit. Fetițelor mele nu le lipsește nimic, dar dacă cineva a avut pe inimă să îi dea cadou, am fost de acord. Am fost la un restaurant, am tăiat tortul și am venit acasă. Am fost o dansatoare bună, eu acum sunt pocăită de trei ani. Probabil dacă vreau să dansez pot să dansez doar cu soțul meu”, a spus Dana Roba la „Agenția Vip”.

„Acum am 60 de kilograme, vreau să slăbesc până la 53-55. Machiez câte opt ore pe zi și nu am timp să mănânc. Nu mai facem copii, mai lăsăm loc și pentru alții”, a încheiat Dana Roba.


Citește și: VIDEO/Vadim, student la Chișinău. ”Învăț în clădirea unde s-a decis unirea și asta-mi dă avântul să spun că sunt român”


 

Close
Închide
  Close