Mergi direct la conținut »
Daniel Buzdugan l-a șocat pe un taximetrist. Șoferul înjura, el... se ruga
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Daniel Buzdugan l-a șocat pe un taximetrist. Șoferul înjura, el... se ruga

Daniel Buzdugan l-a șocat pe un taximetrist. Șoferul înjura, el… se ruga

Daniel Buzdugan a povestit prin ce experiență a trecut miercuri seara, în timp ce se afla în taxi, în traficul infernal din Capitală.

De Dana Aramă,

Daniel Buzdugan, care este coleg la radio cu Mihai Morar, este unul dintre personajele publice care țin constant legătura cu fanii pe rețelele de socializare.

Daniel Buzdugan, care recent a avut probleme la un picior, le-a povestit fanilor săi despre experiența pe care a trăit-o în timp ce se afla într-un taxi, în București.

„În taxi, în seara asta, în traficul infernal din București, plin de nervi, taximetristul înjura pe rupte, se agita, claxona, da’ ce nu făcea omul, săracul…
Îl înțeleg, nu-i ușor să stai atâtea ore în stres! Dar și cu nervi tot nu rezolvi nimic, dimpotrivă, îți provoci mult rău ție… Stau linistit în spate, murmurând ceva din buze.

Omul îmi citește pe buze și îmi spune: ,,Înjuri, este?” Îi răspund că nu înjur. Nu mă crede, insistă curios: ,,Dar te-am văzut că înjurai boss, suntem bărbați, bagă tare, că mă simt înțeles, dacă bagă mare și clientul”. Îi spun că murmuram Tatăl nostru, pentru că mă liniștește foarte tare!

Începe să râdă zgomotos, și povestește colegilor cu care e in permanentă legătură telefonică prin hands free. Unul dintre ei cică întreabă ,,bă da clientu’ ăla de nu înjură chiar trăiește în București sau nu prea :))) Uneori, recunosc, locuiesc într-un București paralel și probabil și într-un stat paralel, că tot e la moda vorba asta :)) E mult mai comod ! Jur!
Noapte bună, vă pup și mă duc să bag un Tatăl nostru, așa de final de zi! Rugăminte mare: nu judecați în comentarii, mai bine nu comentați! Mulțumesc frumos!”, a detaliat Daniel Buzdugan.


Citește și: EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel s-a dus într-un suflet la teatru când a auzit că a luat foc. ”Nu doresc nimănui să treacă prin așa momente de panică”


 

Close
Închide
  Close