Mergi direct la conținut »
Daniela Györfi, regim extrem înainte de filmări: „Mănânc mai nimic”. Cântăreața de 50 de ani a cerut și ajutorul unui nutriționist
Entertainment Libertatea > Entertainment

Daniela Györfi, regim extrem înainte de filmări: „Mănânc mai nimic”. Cântăreața de 50 de ani a cerut și ajutorul unui nutriționist

Cu vârsta, metabolismul încetinește și kilogramele se adună mai ușor. Simte asta și Daniela Györfi. La 50 de ani, ea a cerut ajutorul unui nutriționist pentru a nu ieși din grafic.

De Ana Maria Păsat,

“Am și eu momente în care mai pun pe mine. Iar un kilogram, două, la 1,64, se văd. Am rugat un specialist să-mi facă un regim personalizat”, ne-a mărturisit cântăreața. Cum artista se pregătește de filmarea unui nou videoclip, ea va urma o dietă severă în perioada următoare:

“Fac asta de fiecare dată când urmează vreo ședință foto sau filmări la videoclip. Adică mănânc mai nimic”.

Daniela Györfi, regim extrem înainte de filmări

Daniela Gyorfi nu mănâncă mai nimic înaintea unui videoclip sau a unei ședințe foto

50 de ani a fost pragul la care a renunțat și la solar, nu doar la mâncatul după dorință. Daniela, care era tot timpul bronzată, indiferent de anotimp, e acum albă ca laptele și vrea să se păstreze așa. Motivul?

“Solarul în exces mi-a îmbătrânit pielea. Înainte, dacă se putea, numai pe acolo aș fi stat. Acum am grijă ca nici măcar la razele soarelui să nu mă mai expun prea mult”, a spus ea.

Vrea să se mute, dar nu la casă

Daniela Györfi își tot caută o nouă locuință, de ceva vreme. Spre deosebire de majoritatea vedetelor, exclude varianta de a se muta la curte, întrucât timpul nu-i permite să aibă grijă de gospodărie.

“Caut un apartament într-un bloc nou, de trei etaje. Știu ce înseamnă o casă, să dai cu sapa, să ai grijă de curte… Iar noi suntem plecați mai tot timpul”, a spus ea.

În plus, vrea ca noua locuință să fie lângă o școală. “În primul rând mă gândesc la Maria. Ea merge la școală și e indicat ca aceasta să fie aproape de casă”, a explicat ea.


Citește și: 

VIDEO/ Răzvan Lucescu a rescris legendele Olimpului! S-a prins în hora bucuriei cu suporterii după ce PAOK a câștigat primul titlu după 34 de ani!

Close
Închide
  Close